• Telis

    Vi fortsätter blanda och ge

    viktualia skrev 2010-03-01 11:26:00 följande:
    Det tar väl nån vecka till innan jag accepterat livsförändringen nattetid....
    Fniss, i så fall kan du väl berätta för mig hur du gjorde?
  • Telis

    Lappis, vad kul med Venedig! Vartåt tänker ni er - utmed kusten, uppåt bergen och sjöarna, ska ni stanna i Italien osv?

  • Telis

    Åh, vad härligt det låter, Lappis! Själva ska vi åka Götaland runt i sommar.

    På tal om sommaren - ni trådexperter, är det så att jag tjänar in semesterdagar även nu som föräldraledig? Så att jag kan ta semester i sommar så att maken kan vara ledig lite längre genom att ta både semester och föräldraledighet?

  • Telis

    Tack, Vickan och Vänner. Jag kollade med HR och fick veta att jag får elva dagar, plus att jag har ett gäng sparade. Så det är bara en tredjedel och inte hälften av ordinariesemester, men men, bättre än inget. Vårt semesterår går förresten från 1 januari till 31 december, kanske därför?

    Tinga, tror inte vi kommer så långt söderut men om vi gör det så tvångsinbjuder jag oss!

  • Telis

    Frullan, vi har köpt en resetilläggsförsäkring till hemförsäkringen. Kostar 400 per år och gäller alla resor man gör under året både inrikes och utrikes för alla i hushållet. Den är iaf bättre än försäkringen som följer med Visa-kortet, övriga kort har jag ingen aning om.

  • Telis

    nenne, förlåt att jag svarar trots att du inte frågade mig men skidfrågor kan jag inte låta bli. Jag hade vågat och orkat i v 20, i v 21 hade jag vågat men inte orkat så mycket. Jag upplevde det som det hände rätt mycket i kroppen där runt v 20-21, magen exploderade över en natt, jag började känna rörelser osv. Men det varierar ju säkert hur mycket som helst från person till person.

  • Telis

    Vickan, jag vet att det är för tidigt egentligen men det var länge sen Parnassia var inne. Du håller väl koll på henne och var hon befinner sig?

  • Telis

    nenne, jag hade aldrig foglossning så det vet jag inte hur det känns men nog är det svårt att åka telis med foglossning?! Och vad ska du i Åre att göra om du inte kan åka telis?! Kom hit och pussa på Televinken och se om jag har några kläder du vill ha istället!

  • Telis

    nenne, jag håller med dom andra, foglossning låter som det inte är att leka med och fick du så ont igår hemma så borde du nog inte åka. Kan inte P låtsats som han har samma fetisch för hjälmar som du har för varselkläder så kan du ju använda hjälmen hemma?

  • Telis
    nennesjuttioåtta skrev 2010-03-01 15:25:09 följande:
    Undrar hur AM har det?
    Enligt FB verkar hon ha det rätt bra.
Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge