• Telis

    Vi fortsätter blanda och ge

    Äsch, alltid lite sen när man skriver med en hand.

  • Telis

    Frejis och Bumsis kommer på lördag, vad kul!

  • Telis

    På tal om presenter så tycker jag att det här verkar vara en kul idé: www.beebook.se/pcb/

    Man skickar in ett foto och namnet på barnet så får man en sagobok där barnet spelar huvudrollen.

  • Telis

    Nu ska jag väcka Televinken för påklädning och blöjbyte och sen gå iväg för att träffa några tjejer från föräldragruppen för promenad och fika. Kram kram så länge!

  • Telis

    BS förresten, har ni ett babygym till Astrid?! Det är helt klart det bäst vi har köpt, bättre än vagnen! Bättre än blöjor (nästan)! Televinken kan ligga där ensam i säkert en halvtimme och bara klucka av förnöjsamhet.

  • Telis

    Liten, stort stort GRATTIS!!! Vilken GALET snabb förlossning!! Det måste vara rekord.

    Ang isofixbas till babyskyddet, vi har köpt en men inte ens monterat dit den för att det går så smidigt med bilbältet.

    Snorkis, synd att ni inte ska ha en Brio Go, då hade ni kunnat överta både babyskydd och liggdel.

    Grattis EA! Håller tummarna för en härlig befruktning.

    nenne, jaså säger P det om Faluns r*nkrum?! Så lät det inte på min man. Vad har snailys man sagt? Fast å andra sidan jämförde min man med Sophiahemmet där man fick gå in på en toalett med en kö av karlar utanför och sen gå och lämna över det varma provet till en lab.ass. (i Falun ställde man det bara i ett skåp).

    snaily, fett lycka till!!!

  • Telis

    Om ni har TV4 Film så kan jag tipsa om filmen 2 Dagar i Paris som börjar kl 19.20. Den tyckte jag var jättebra, fast då är jag ju en Paris-lover av stora mått som älskar att se filmer därifrån.

  • Telis

    snaily, åh vad skönt att det blev ett litet gäng iallafall. Inget fotbollslag men väl ett curlinglag med reserv. Hoppas hoppas att åtminstone ett par var mogna och blir befruktade om inte alla! Kraaam!

    Lappis, köp! Det var ju klart i din smak. Själv skulle jag aldrig stå ut med att bo så kallt, inte färg någonstans utom i badrummen, och så kalt, inte en gardin. *brr*

  • Telis

    Oupsie & Cicci, men det ju så självklart att ni ska komma hit även när ni inte mår bra!! Vi är ju världsbäst på virtuella kramar!! *grrrrrrrrrrooooooouuuuummmpf på er bägge två*

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge