• Telis

    Vi fortsätter blanda och ge

    Maken tar ofta av sig ringen så den kan vara nästan var som helst. Det är inte första gången den har kommit bort heller men han brukar hitta den i någon ficka igen, vi får hoppas att han gör det den här gången också.

    Vi har ett kylskåp till så det är ingen kris, däremot kan det ju bli dyrt. Trist nu när vi har mindre pengar att röra oss med pga föräldraledigheten.

    Jag gjorde som BS, gick in på Babyland och tog första bästa amningskudde. Den kostade väl 399 eller nåt sånt. Och precis som hos Ore så använder min man den nästan mer än jag.

    Har inget lås till vagnen än men ska skaffa ett, har hört talas om dom som har blivit av med sina vagnar på fik där man inte får ta med dom in. Dom är ju svindyra och har ett bra andrahandsvärde så det vore ju inte konstigt om dom är stöldbegärliga.

  • Telis

    Grattis snaily och nenne!! Tjohoooo!

    Vänner, en vällingdoserare är väl till exempel bra om man inte är hemma, då har man mätt upp rätt dos redan hemma och sen är det bara att hälla ner i flaskan. Vi har en sån för ersättningspulvret här hemma och jag tycker att den är superbra. När man går upp mitt i natten så är det bara att hälla i pulvret, man behöver inte ta fram kartongen och måttet och hålla på och räkna och söla när man trött står med en skrikande bebis i famnen.

  • Telis

    Parnassia, been there, done that. (Angående hålet över två fack alltså).

  • Telis

    Nu finns porchez nya bilder i galleriet!

    porchez, jag säger bara "wow"!

  • Telis

    PB, vad skönt att det ser bra ut än så länge!! Håller tummarna för ett bra blodprov också!

  • Telis

    koko, tusen tack för jättetrevligt lunchsällskap! Jag kanske inte har sagt det men jag tycker att Lillebror är så fantastiskt söt. En riktig liten pralin. Hemresan gick jättebra, det verkade kritiskt ett par gånger , men med napp och mycket gung på barnvagnen tog vi oss hem innan skriket bröt ut.

  • Telis

    Nu har jag passerat min vanliga sänggångstid så puss och god natt på er!

  • Telis

    Tidig morgon här med. "Någon" vaknade kl 5 och var pigg som en lärka. Nu äter vi frukost nummer 2.

    Vigselringen är upphittad! Inte i kylskåpet, AM, men i tvättmaskinen. Den är som ny.

    Och kylskåpet verkar funka igen.

  • Telis

    Vänner, LYCKA TILL sen när det nu blir dags! Jag hoppas att det går fortare den här gången, men lite lagom fort, och att du inte får lika ont efteråt!!

  • Telis

    Just det, PB, jag har hört att dom siktar på runt 10 ägg, blir det för många så blir det ofta sämre kvalitet. Så jag tycker att du har det optimala antalet äggblåsor,

    Tinga, Piff-och-Puff-kraaaaaaaam!! (Vad kul att du gillar jobbet dock! )

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge