• Parnassia

    Vi fortsätter blanda och ge

    Propp låter som en smart idé! Men det beror ju också på vad man har för badrum, vi tömmer baljan i badkaret och då går det bra, utan översvämmning.

    Appropå badkar. Hur går det med ditt badkarsproblem snorkis??

  • Parnassia

    Nu har jag lämnat alla papper till revisorerna om årsbokslutet i föreningen där jag är kassör! Så skönt! *nöjd som tusan*

    Nu kan korven komma ännytajm!

    Dessutom fick jag tid till kattens vaccinering på torsdag kl 13,45 och dagis sa OK att ändra E:s tid från 9-14 till 10-15 så att det funkar!! Ville ha det gjort snart för att veta att jag hinner även det pre-korv.
    Kanoners!

    Detta är en bra dag tror jag! Mao kommer Telismannen hitta sin ring och allas undersökningar kommer också gå bra!

    Kram den som behöver och/eller vill!

  • Parnassia

    Snorkis - jag det är superskönt att ha bockat av sådana projekt! Har flera som jag skulle vilja bocka av, men det är mest sådana som hänger bara på mig eller maken. Dagens två avklarade projekt innebär ju inblandning av andra också.

    Måste trots Vännerfans inlägg hylla vällingdoseraren. Funderar på att köpa en till för att ha en att ha gröt i också när korven börjar gilla det.
    Kom på att jag behöver ju snart en i vilket fall, eftersom E fortfarande dricker välling också...
    Alternativet vad jag förstår är att använda en tratt, annars måste det väl bli en massa spill och kladd?

    GRATTIS Nenne! Kul att se när det rör sig och skönt att få veta att allt verkar finnas på rätt ställe.

  • Parnassia

    Snaily! Rapportera! *pekar med hela handen*

  • Parnassia

    Grattis Snaily!

    Vännerfan - Jo, vi fyller varje fack med så mycket pulver som går åt till en flaska välling och vänder sedan doseraren in i flaskan eller hur man ska säga. Då behövs ingen tratt och eftersom doseraren har flera fack behöver man inte ta fram mått och hela vällingpaketet varje gång man ska göra välling. Det är jättebra att ha både hemma och ffa när man är ute på vift. Tycker jag alltså. Men ni börjar väl snart undra om jag har betalt för att prata om vällingdoserare.
    När ett fack är tomt vrider man locket så att ett nytt fack "kommer fram". Man får passa bara så att hålet i locket är inställt bra över ett fack, annars rinner pulvret emellan facken och då "sabbas" ju den föruppmätta pulverdosen. Ett misstag jag gjorde flera gånger i början innan jag lärde mig av läxan...

  • Parnassia

    Telis har ju ytterligare ett strålande argument i vällingdoserardiskussionen! Hur kunde jag glömma det! Nätterna!!! Det är ju kanske då man som mest uppskattar den. Man behöver ju inte ens tända lyset i köket om man har förberett rätt vattenmängd oxå!

  • Parnassia

    Grattis PB till fina folliklar!

    Och porchez - fina bilder!!Kul att få bli sminkad och fixad så där.
    Observerade också direkt tyget på sänggaveln. Me like!
    Förresten, vad betyder ditt nickname??

    Vännerfan - här har du en till miljöbov som tar bilen den pyttelilla biten till dagis. Men men, jag tycker vi har giltiga skäl. Jag kan knappt gå fö, inte för att det gör ont, men för att bebisen ligger så långt ner att när jag tar ett steg kommer inte foten längre fram än att den passerar den andra. Det blir liksom inte lönt att promenera då, man kommer ju _ingenstans_.

  • Parnassia

    Tinga - vad jobbigt med grabbarnas ätande. Kram!

    Ego. Har sovit så fruktansvärt dåligt några nätter så att jag känner mig som en utsketen päronskrutt. Helt spak. När jag lägger mig ner händer nåt i huvudet/halsen, det börjar stasa och pulsera som attan. Jag gissar att bebisen/magen lägger tryck på nåt ställe som gör att det blir så, men det går ju inte att sova när huvudet och halsen bultar som en stånghammare eller nåt. Inte mycket att göra gissar jag, mer än att härda ut.

    Idag ska vi till banken och skriva om ett bolån som gått ut. Ytterligare en sak som blir skönt att ha gjord innan korvens entré.

  • Parnassia

    Men Lappis! Du dricker ju för mig också, kom igen!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge