• snaily

    Vi fortsätter blanda och ge

    Vänner
    Kolla inboxen!

  • snaily

    Telis
    Tack för rapporten! Åååå vad gott med våfflor... *dreglar*

    Undrar om jag ska låta maken laga lasagnen helt själv eller om jag ska hjälpa till lite grann ändå...

    Blev inget systerbesök idag, minstingen fortfarande sjuk, får hoppas de kommer iväg imorgon och att inte fler blir sjuka och pajar hela fjällsemestern.

  • snaily

    Lite vin får man passa på att ta också innan man kanske blir ruvare...

  • snaily
    passionsblomman skrev 2010-03-15 08:30:02 följande:
    En natt drömde jag att jag var gravid och att det hade missats under lång tid, men plötsligt rörde fortret sig, och då låg det precis under själva skinnet på magen, så man såg det liksom helt i relief om ni fattar.
    Fler som drömmer konstigt hör jag!
    Häromnatten drömde jag att jag var gravid och skulle tvätta en skjorta i tvättmaskinen, då följde hela magen och fostret med, inget konstigt med det men jag tänkte att fostret kanske inte vill bli centrifugerat, så jag slog av centrifugeringen. Sen skulle jag sätta tillbaka fostret igen men visste inte hur jag skulle göra, det visade sig att fostret låg inbakat i en jättestor smuldeg.
  • snaily

    Grattis till bilen Snorkis!

    Kul att du känner dig peppad inför förlossning Nenne!
    Men skräp med foglossningen.

    Lappis
    Skönt ändå att veta att det huset inte var nånting för er.

    Cuddly
    Välkommen! Jag har en hund som kommer från Umetrakten.

    Mer ego:

    Lyssna på den här skräckhistorien - snacka om nervpåfrestande måndagmorgon...
    Blev väckt av mobilen kl 7.25 men hann inte svara - dolt nummer. Kan ju inte vara någon annan än Falun som ringer vid den tiden. Till saken hör i och för sig att jag mailade dem en fråga i lördags, så teoretiskt sett KUNDE det ju vara det de ringde om men det var inget jättebrådskande och dessutom något de borde behöva diskutera med en läkare först, och läkare (inbillar jag mig) släntrar väl in på jobbet nån gång framåt 8. Däremot är säkert embryologerna morgonpigga och har redan kollat våra ägg och sett att alla har dött - tänkte jag.
    Drygt en timme senare ringer de tillbaka, och det gällde min mailfråga och inte äggen, vi ska alltså dit imorgon som planerat, tjohhoooooooo! (Om de inte ringer igen imorgon bitti kl 7.25 och säger att alla ägg har dött - man borde fasen få guldstjärna för att man inte bryter ihop totalt av det här!!)

  • snaily

    EA
    Se ovan!
    Tror också maken din har rätt!
    Min överstimulering blev bättre efter 5-6 dagar, men om man blir gravid kan det sitta i längre.

  • snaily

    Telis
    Jag frågade inte om huruvida alla ägg lever fortfarande men hon sa att vi var välkomna dit imorgon för att få tillbaka ägg (embryo om man ska vara petig). Ska jag våga lita på att det verkligen blir av imorgon menar du?

  • snaily

    nennesjuttioåtta skrev 2010-03-15 09:20:48 följande:


    Jag låg kvar en vecka på lasarettet och fick dropp för jag inte kunde få i mig något eftersom jag spydde när jag lutade mig upp. Sen fickjag hallucinationer av vanlig treo när jag var hemma. OOOH mina ögonlock var som kalejdoskop och det var cirkusdjur och snurrande stolar och allt.
    Det där lät ju verkligen helt vidrigt!
    Varför skulle de in och gräva i din rygg?
  • snaily
    nennesjuttioåtta skrev 2010-03-15 09:46:34 följande:
    och så fick jag ha en sån där mössa som jaktfalkar har på sig och så tippade doktorn omkull mig åt alla håll (jag spydde ju naturligtvis). Men sen fick jag mig en redig fylla i Luleå och då gick både yrsel och huvudvärk över och dagen efter sprang jag vårruset.

    Tack för ett gott skratt!
Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge