• snaily

    Vi fortsätter blanda och ge

    Telis skrev 2010-03-19 11:38:14 följande:
    Socialstyrelsen kan medge dispans för längre förvaring om man kan påvisa "synnerliga skäl" dock.
    Undrar vad som räknas som synnerliga skäl...

    Just det - Vänner? Ho hooo?
  • snaily

    Jahapp, så var det färdigkämpat mot det här förbenade Stockholmsviruset. Efter två dagars lätt illamående har jag nu även huvudvärk, ont i kroppen och feber. Bläääää för att vara sjuk. Dessutom regnar det ute - kan det bli mycket eländigare? Positivt att jag i alla fall har aptiten kvar, äter "barnmat" som är kvar från igår, korv och makaroner = mums.

  • snaily

    Snorkis
    Också väldigt nyfiken på dina funderingar på antal barn!
    Själv var jag länge länge inställd på noll barn (säkert därför vi är barnlösa nu, som nåt slags straff ), men sen fanns det ändå någon slags biologisk klocka därinne som gjorde sig hörd. Sen har vi faktiskt inte funderat så mycket på antal barn eftersom det visade sig så svårt att få något överhuvudtaget, blir det ett så tror jag vi är nöjda och glada med det, men det får framtiden utvisa.

  • snaily

    Oupsie
    Nej, mig veterligen finns det inget förebyggande som har bevisad effekt (därmed inte sagt att det inte finns preparat att köpa). Lite a-fil el liknande kan man ju ge, men sen finns det hundar som inte tål laktos och får diarré på grund av det istället. Vad är det för antibiotikasort? Oftast klarar de magen bra.

  • snaily

    Oupsie
    Clindabuc brukar vara ganska snällt mot magen.
    Är det tassar eller någon annan del av huden, eller något helt annat hon har problem med?

  • snaily

    PB
    Stort lycka till!!! Fast nu har ni ju åkt.

    Sjuk snigel gnäller av sig. Trodde jag var nästan frisk igår på dagen, men så fel jag hade. Fick feber igen framåt kvällen, gick och lade mig kl 21 och har nyss kommit upp ur sängen igen. Febrig, lätt illamående och ont överallt, blääää. Inte ett dugg gravid känner jag mig heller. Fint väder är det också, så typiskt när jag inte orkar gå utanför dörren. *negg negg*

    Ska kolla galleriet och se om jag kan bli lite uppiggad av söta bilder istället.

  • snaily

    Fru E
    Mina bröst är om möjligt mindre än vanligt. Inte ens någon proggeffekt. Därav slutsatsen ogravid. Men någon får gärna tala om för mig att det är för tidigt för symptom.

    När är husvisningen?

    Kan någon komma och underhålla min hund idag? Han är helt vidrigt pigg och jag orkar inget annat än att ligga på soffan.

  • snaily

    Fru E
    Håhå, visning snart, spännande! Lycka till!
    Bollkastning är en typiskt uppstressande aktivitet så det skulle nog bara göra saken värre. Bättre om jag går och gömmer bollen så han får leta upp den, men som sagt, orkar inte ur soffan... Nåja, just nu har han lagt sig en stund i alla fall.

  • snaily

    Fru E skrev 2010-03-21 12:01:20 följande:


    Tycker Lappis, Nenne och Telis kan ta och titta in nu och lugna oss ovana IVF:are lite
    Håller med!!
  • snaily

    Ha ha ha, om inte den här virusinfektionen är en sorts olustkänsla så vet inte jag!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge