• MSW

    Vi fortsätter blanda och ge

    Håller med Nenne, gillar inte hår på bröstet!

  • MSW

    Med free menas väl att det är de personer man får ligga med utan att ens make/maka får bli arg.. Det är gratis otrohet typ..

  • MSW
    BrudSommar2006 skrev 2010-01-28 14:16:53 följande:
    Suck igen förresten, idag skulle fem barn, Iris var ett av dem, få åka stjärtlapp och de skulle ha hjälm med sig. Vi peppade Iris och hon gick iväg med hjälmen på imorse och var så stolt men så glömmer samtliga de andra barnen att ta med hjälm så maken ringde och berättade att det inte blir något. Dåligt!
    Meh, Iris hade väl kunnat få åka? Inte hennes/ert fel att de andra inte har koll!!
  • MSW
    BrudSommar2006 skrev 2010-01-28 14:19:48 följande:
    Nenne, försöker man röra sig i huset snubblar man på henne när hon ständigt är framför fötterna på en, försöker man dra ut en stol för att sätta sig är hon där först så man sätter sig på henne, tar man fram en tallrik för att äta är hon i tallriken innan man hinner fram själv, det är ett under att vi har några blomkrukor kvar, alla dörrar är sönderkrafsade och repiga, tappar man en bebisstrumpa på golvet hinner man inte ta upp den innan hon har sprungit iväg med den och tappat bort den och Iris leksaker får man jämt leta efter och så detta konstanta skrikande...
    Fy vad jobbigt!
  • MSW

    Fan vilken ångest jag har för skolan! Det är så jävla besvärligt med alla böcker hit och dit! Inte går de att låna på bibblan (utlånade eller inte finns)ska man hitta dem begagnade måste man lägga ner en jävla energi på det och inte vet man om man får böckerna i tid! Och inte fan vill jag lägga ner en massa 1000-lappar på böcker som inte ens känns intressanta! Och om de inte ens känns intressanta, är man verkligen på rätt spår då?!! Jag har aldrig i hela mitt liv känt sån stress och ångest som nu med skolan!

  • MSW

    Tack för pepp!! Känns skönt att det inte är bara jag i hela världen som känner mig "oskapt" för universitet studier!

    Ea: Jag gillar både hallon och vitchoklad, så det måste juh vara gott! Recpet?

    Ore: Lycka till med dopet!

  • MSW

    Nahe, nu verkar det som att A håller på att vakna, efter att ha sovit i tre timmar! Så nu ska jag försöka gå ifrån datorn!

    Tittar nog in en sväng ikväll igen!

  • MSW

    Oj, mugglan! Så spännande! Om du inte lockar fram tanten med det så blir det juh verkligen spännande på riktigt! *håller tummarna*

    Ska försöka få lite ordning på böckerna imorgon innan jag ska vara i skolan, så det blir att gå upp alldeles för tidigt, men då kan jag vara hemma till kl 13 ist.. Och sen ska jag börja ragga begagnade böcker till nästa delkurs.. Vara ute i god tid funkar sällan, då vi knappt får ut informationen tills kurserna börjar! Och sälja böckerna har jag tänkt, fast tänker vänta tills hela utbildningen är klar.. Man vet aldrig vilka böcker som återkommer!

    Nu ska jag leta upp det jag kan tänkas behöva ha med mig imorgon och försöka lägga mig tidigt, så jag inte ångrar mig så mycket imorn när klockan ringer!

    Sov gott!

  • MSW

    Vickan: Tråkigt med inställt, men gå på det där klädpartyt, någon bör juh vara trevlig där iaf!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge