• MSW

    Vi fortsätter blanda och ge

    Nenne: SÅÅ roligt kanske det inte är.. Är det bara för att det blir privat? Jag hade nog trott på något vis att landstinget ändå betalade för det, men det är väl egentligen inte så konstigt att de inte gör!

  • MSW

    Godmorgon!

    Hur har alla sovit i natt? Bs, Am, Pb och alla andra som det strular för?

    Pb: Hur är det med sonen? TYcker bara det är intressant med mat/viktnedgång.. Jag och maken knäckte en si så där 50kg ihop inför bröllopet.. (mha aftonbladets viktklubb, som även Vickan talar varmt om).. En kickstart med sjukhus-dieten låter jättebra, när den följs upp av bättre vanor.. Lycka till!! *pep pep*

    Och nenne: Är inte den andra bm totalt omänsklig hade jag inte betalat heller.. Ni kan juh dessutom nästan få svar på vad som helst här i tråden!

  • MSW

    Var värst vad det är lugnt här idag! Själv har jag planerat ett dramapass med olika lekar inför min VFU! Ska bli jätteroligt att se hur det hela kommer att gå av stapeln!

    Nu tror jag faktiskt att jag ska dammsuga av lägenheten..

  • MSW

    Tillbaka med tider för vfun och nu sitter jag och väntar på att dagis ska ringa och säga att A har vaknat så jag kan gå och hämta honom.. Tänkte förbereda lite mellis med så det är klart...

    Ang napp: A har napp, men han är inte heller så att han måste ha den.. Fast ofta är vi som föräldrar ganska snabba på att ge honom den, för det känns inte som man har någon annan stans att göra av den.. Väldigt onödigt så klart! På dagis får man bara ha napp när man ska sova, så ska försöka införa det hemma också...
    Håller med liten om att ser väldigt tråkigt ut när barn springer omkring och leker och så med nappen, sen blir det juh mycket svårare att höra vad de säger!
    Tänkte försöka låta A ge nappen till tomten nu till julen.. Sen får vi väl se hur det går.. Min lillasyster hade napp till hon va kanske sex år (eller var det ännu längre? Hon var iaf så pass stor att mamma lyckades muta henne med pengar ifall hon slutade...)!!

  • MSW
    passionsblomman skrev 2010-02-04 15:09:17 följande:
    MSW och Vickan, hur gjorde ni när ni gick ner sådär mycket?
    Viktklubb som jag redan nämnt och motivation som i mitt fall var ett stundande bröllop (i allmänhet) och en beställd bröllopsklänning i ett par storlekar för lite (i synnerhet).. Och är otroligt tacksam för att har gått ner alla kilona.. Mår så extremt mycket bättre nu! Min "toppnotering" var på 82-83 ngt och nu ligger jag ca 20 kg mindre.. (Och jag är en bit kortare än er andra kortisar också...) Ligger dock ca 2kg plus sen innan A, vilket jag inte är helt ok med, men om jag kommer igång och träna och håller det aktivt så spelar dessa kg inte så stor roll..
  • MSW

    Och skillnaden mot innan vi gick när är att vi nu jämt lagar fyra portioner på kvällen, äter varsin och har med varsin till lunch dagen efter.. Och innan vi gick ner kunde vi typ koka 6portioner ris ist för fyra, och det gör vi inte längre!

  • MSW

    Vickan: Förstår att du känner det lite märkligt.. Det är juh jäkligt obegripligt att det inte är längre tills den lilla nya personen kommer (eller egentligen att det öht kommer någon... ).. Och mår du dessutom bra så blir det juh lite samma känsla som att skolka..

  • MSW

    Vickan: *krama*

    Nu ska jag packa ihop alla grejer till imorgon! Först ska jag träffa en klasskompis och diskutera etik och sedan har vi tre timmar drama och sedan är det helg och jag ska baka släta bullar!

    Godnatt!

  • MSW

    Hej alla!

    Har läst ikapp i omgångar, som vanligt.. Så då glöms det juh en hel del!!

    Men Snorkis: Stort grattis till jobbet! Du får gärna inboxa vad det är för jobb.. Om du vill alltså..

    Pb: Gött att sonen verkar så pigg!!

    Här har jag bakat slätabullar idag och gjort semlor av dem ikväll.. De fick vara inne lite lite för länge i ugnen dock, men det kan man väl stå ut med!

    Imorgon är det flytt av lillsyrra som gäller, på söndag blir det att slappa och gå på yogan!

    HA EN TREVLIG HELG ALLA!!!

  • MSW

    Alltså, om jag blir gravid någon mer gång SKA jag ha craving på muffins i olika former och smaker! Helt klart!

    Här bokas morotsbullar idag (matbullar).. De är snart klara, och då blir det nybakade bullar till försenad lunch!!

    Första veckan med köppstopp avklarad med bravur!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge