• snaily

    Vi fortsätter blanda och ge

    Nääääääääj, jag missade med ett ynka inlägg! *dålig förlorare*

  • snaily

    Just hängt tvätt - barnkläder i storlek 74/80 (syrran och de har ingen tvättmaskin i sin hyrda lägenhet här uppe) - gud så söta små byxor! Vill ha en egen bajsunge att tvätta kläder åt!

  • snaily

    Vickan
    Kul med vagn - äääntligen kan ni bege er ut lite mer! Och hoppas vägarna blir slaskfria snart.

    Muggles
    Grattis till löneförhöjning (om än inte fullt lika mycket som det var tänkt) och chefsplaner!

    Nenne
    Lycka till på RUL! Gud så spännande att få se Pricken, som kommer vara en hel massa prickar på UL-skärmen vid det här laget!

    PB
    Håller tummarna för en massa fina äggblåsor på ditt VUL.

    Idag har jag äntligen tagit steget och blivit Äkta Norrlänning - med ont i tummen. Har nämligen åkt skoter hela eftermiddagen, premiär för mig! Erkänner mycket motvilligt att det faktiskt var roligt! Äldsta systerdottern var med (satt bakpå sin pappas skoter) och tyckte det var ett väldigt kul äventyr. Maken guidade så fint att jag blev alldeles stolt. Förutom när han lurade ut mig i lössnön så jag körde fast förstås...

    Nu ska vi bege oss till den där livliga familjen och äta middag. Tittar in imorgon bitti, hoppas jag slipper bli väckt av illavarslande mobilsignaler imorgon...

  • snaily

    *hypnotiserar telefonen så den fortsätter vara tyst*

    Börjar så smått fundera på avfärd till Falun... vågar knappt skriva det.

    Fru E
    Det är som jag fattat det HCG som utlöser överstimuleringssymptomen, och även om du blir/är gravid nu så tar det väl nån vecka innan det blir några ordentliga HCG-mängder. Alltså borde det teoretiskt sett kunna bli lite bättre nu för att sen bli lite sämre igen (om du plussar).

  • snaily

    Nenne - stort grattis, gud vad underbart härligt fantastiskt att få se en sprattlande Pricken!

  • snaily

    Vi var på kliniken 13.15 (så hann inte hälsa från dig nenne) och är på väg hem nu. Har fått tillbaka ett 5- dagars embryo - glömde fråga om det blivit en riktig blastocyst eller ej men det antar jag för staffan sa att den såg fin ut och SKULLE KUNNA bli ett barn. 3 st hade avstannat i växten och en var lite halvdan, ska odlas till imorgon för att se om den går att frysa (troligen ej). Men det känns helt ok, kan inte räkna med att få något till frysen på 5 befruktade eftersom statistiskt sett är det bara vart femte ägg som kan ge upphov till en graviditet. (Citerar faluns hemsida ) Så nu återstår bara väntan, känns skönt att ha kommit så här långt! Tack för alla tum- och blygdläppshållningar! :-*

  • snaily

    Nenne - vi såg en svart fläck som var luftbubblan som följde med embryot in, sa staffan.
    Förresten, det är Ynglet (ev med tillägg "den första") som bor i min mage nu

  • snaily

    När jag kommer hem kan jag länka till en bra information om långtidsodling och blastocyster, PB och EA. Eller sök på ivf falun så hittar ni.

  • snaily

    Snart i rättvik, kramp i tummen. Hörs senare, puss och kram!!

  • snaily

    Vänner
    Oj, det är något magiskt med just onsdagar alltså! Spännande att se om du rapporterar in imorgon.

    Liten
    Grynet kanske snart får byta namn till Störst då!

    PB
    Tyckte det lät som ett helt ok resultat från ditt VUL - på mina senaste två såg det ju rätt uselt ut men de fick ändå ut 6 ägg, dessutom kan det hinna hända grejer till på torsdag! Håller blygdisarna!

    Tack för alla hejarop!

    Äntligen hemma efter en lång dag, först i Falun och sen åkte vi direkt till semestrande familjen. Där var det idel sjuka och gnälliga ungar, sa till maken att det är för sent att ångra Yngelinsättningen. Fick slappa en stund i deras fisljumma bastu, dock under stora protester från min syster och mor - är det verkligen så farligt att basta som gravid? Nu är ju jag inte gravid så jag försökte bestämt hävda att det inte kan spela någon som helst roll för utfallet av den här IVFen... Särskilt inte som temperaturen knappt nådde 40 grader därinne!

    Just det, om ni inte redan kollat själva eller funderat färdigt, så finns det lite vettig info här om det där med långtidsodling: www.ivfsverige.se/sida.asp%E5ngtidsodling&niva=9

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge