• snaily

    Vi fortsätter blanda och ge

    Muggles
    Ouuaaaah, vad spännande!!! Blir med största sannolikhet inget onsdagsbarn alltså.

  • snaily

    Nenne
    Hej! Trist att vädret inte var på topp, det var trist här i fredags också. Men kul med skidåkning och Prickens aktivitet!
    Jag är på RD 5 (om man räknar som du), med femdagars embryo, så borde ju känna något snart... Det Ovitrelleonda (eller ja, Pregnyl) har gått över, brösten är allmänt små och oömma. Inga känningar i magen heller förutom ont och kramp som har med min virusinfektion att göra. (Spenderar dagarna i soffan/sängen med feber.)

  • snaily

    Vänner
    Tjohoooo, grattis till sonen!!!
    Fast att inte kunna gå lät ju sådär halvkul!

    September
    Håller en tumme för dig, vilken jobbig väntan på VUL!

    Frejis
    Kul att höra hur det står till med Bumsis!


    Telis skrev 2010-03-22 08:23:25 följande:
    Det är dåligt med jobb i min bransch, fast det är ju ändå en klar fördel att bo i Stockholm och inte i ... Sveg.
    Där sa du ett sanningens ord!

    Fru E
    Neeeeeej, inte redan?!? Men som Nenne och Telis säger kan det ju också vara helt normaaalt! Det är inte kört, även om jag förstår precis hur tungt det känns (börjar själv hamna i trostittarstadiet nu). KRAM!!

    Febern är som bortblåst och jag har kunnat äta frukost, skönt!
    Försöker desperat känna efter om jag inte har lite mensvärk ändå, men nada! Bara lite gasiga tarmar. Börjar bli påfrestande med den här ruvningen nu! Ska ge mitt 1500-bitars pussel en omgång idag.
  • snaily

    BS
    Mysigt med Ölandsresa såhär på vårkanten! Krya på Iris!
    Jag är hemma och är sjuk idag - är ju mycket bättre men inte så pigg att jag orkat jobba.
    Jo - det är nästan april innan det här försöket är över, sen bör man väl låta en hel naturlig cykel passera, och jag räknar med att den kan bli mastodontlång, kanske 40 dagar eller mer (eftersom nedregleringen kan hänga i 8 veckor efter man slutat spraya), då är vi kanske en bit in i maj när nästa cykel börjar, men borde då hinna med en FET innan sommaren.

    Snorkis
    Vilken skitjobbig historia!! Låter som du fått en massa bra tips för framtiden redan, bra att du har Microlax hemma.

    Koko
    Oj, borde börja städa!

  • snaily

    Muggles
    Heja heja, det är ju skitbra!! Jag tänker precis som du, man vill ju VETA saker, om det finns något att veta! Blodprov och spermaprov är väl en utmärkt början och så får ni ta ställning till eventuella behandlingar sen. Jag tror på att det resulterar i en bebis så småningom.

    Tack för underhållande bajsdiskussion!

    Och på tal om ämnet - vad gör jag åt dessa djävulusiska gaser? Jag har liksom knappt ätit något senaste dagarna, var kommer de ifrån? Det mullrar som ett större åskoväder i magen. Det kanske är kräksjukeviruset som till sluuuuuut tänker ge sig till känna i form av diarré, ursäkta detaljerna, men nu när vi ändå var inne på ämnet...
    Psylliumfrön - kanske bra i det här läget också...

  • snaily

    Börjar tro att PB glömt mobilen hemma...?
    Jättenyfiken på hur det gått på ÄP idag!

  • snaily

    Ahaaaaaa! Man behövde bara tjuvläsa granntråden för att se hur det gått för PB! 6 ägg fick hon ut. Helt ok skörd ju!

  • snaily

    fru AM skrev 2010-03-22 15:56:42 följande:


    Var det förresten någon som såg Solsidan i fredags? Handlade om Mickans manliga mammakompis ... Både jag och maken höll på att fnissa ihjäl oss m tanke på våra diskussioner i veckan ang MIN manliga mammakompis ... Som numera härhemma går under namnet "mario" (som han hette i Solsidan. (Där var han även fullkomligt skitsnygg - vilket inte är fallet på min front)
    Tänkte på dig under hela avsnittet!
  • snaily

    KRAM till Muggles! Förstår hur du tänker, men samtidigt kan det kanske vara skönt att ha gjort lite undersökningar, då VET ni sen om allt ser normalt ut eller ej, och veta är bättre än att tro som Skalman skulle sagt (eller nåt i den stilen).
    Lycka till på besöket hur som helst!

    AM
    Heja! Vad spännande att höra hur hon reagerar!

    Fru E
    Oooo, stort grattis till huset!!! När blir det flytt?
    Och hoppas fortfarande det bruna inte automatiskt betyder tant - vi skulle ju plussa tillsammans, så om du tänker misslyckas så tänker jag väl också det? (bra logik där va?)
    Om det börjar komma färgade flytningar här också så tänker jag tjuvtesta, annars tror jag att jag inväntar TD - eller snarare dagen innan för TD är måndag. Fast vågar inte tro att vi kommer så långt utan tantvarning...

    Min mage verkar ha taggat ner en aning idag, fast har i och för sig inte varit vaken så länge än så vi får se... I morgon ska jag jobba = vara frisk.

  • snaily

    Välkommen hem Lappis - hur härligt lät inte det där!

    Grattis PB!! 5 av 6 befruktade, och på egen hand också (eller?), det är ju skitbra! Lika många som vi hade, fast med "tvång" då.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge