• muggles

    Vi fortsätter blanda och ge

    Nenne: lycka till på RUL (hade för mig att det borde vara nu i krokarna )

    Själv har jag haft utv.samtal och löneförhandling idag. Fick inte 5% som jag ville ha, bara 3,8 men det är ju bättre än medel antar jag. Min chef har dessutom ev chefsplaner för mig vilket ju är roligt, vi får väl se vad det blir av det.

  • muggles

    Nenne: jag är så glad för din skull! Härligt med sprattel!

    Snaily: weeehooo, ett embryo i maggen!

    Själv känner jag som vanligt ingenting och det kommer inte att bli ngt den här månaden heller utan fullfet BOM. Men foten i kläm och allt det där...

  • muggles

    Lappis: tajta jeans har jag redan köpt så långsemesterbokning återstår Vi har försökt i ett år nu om man räknar totalen, och det är väl 8:e försöket efter MA (med stickor så jag vet att vi prickat rätt). Har inte provat Crinonen än - hade tänkt göra det denna cykeln men glömde bort det (klassisk förträngning antar jag). Jag tappade motivationen när vi diskuterade att det nog ändå inte skulle hjälpa.

    BS: ett år efter MA blir i aug.

  • muggles

    PB: hoppas på många ägg åt dig! Jag tycker det låter jättepositivt - tänk om de bara hade sett typ 3 blåsor totalt?

    Vänner: och jag tänkte direkt "va? hon har ju inte messat mig!" Din lilla lurifax...

  • muggles

    Tinga: fasen vad tungt med Piff och Puff igen Fast jag tror att Puff kommer upp på banan hyfsat fort igen men det verkar värre med Piff.

  • muggles

    Hattis: vad roligt att höra en update från dig - jag har tänkt på dig och undrat hur det har gått. Tyvärr var det då dåliga nyheter från dig. Kram tillbaka!

    Liten: jag funderar lite över det du skrev "underhålla Mindre"? Räcker det inte att hon får vara med och "arbeta" där hon kan (a la AW) - måste du verkligen underhålla henne?! Jag tycker Moa roar sig själv rätt bra numera och i övrigt får hon vara med och göra hushållsarbete så mkt hon klarar, men långa stunder får hon leka själv för att "mammam måste...".

    Vickan: jag nöjer mig med att säga: vad olika våra resp mammaledigheter var! Jag hade fullt upp och lite väl dessutom. Jag har själv varit avundsjuk på sådana mammor som har tid att ha tråkigt men jag antar att lagom är bäst. Bra att du försöker hitta sociala kontakter - det är jätteviktigt!

  • muggles

    EA: vill gärna se ert objekt! (El om ngn annan kan inboxa mig för hon skulle ju iväg.)

    Telis: jäkla skit med jobbet

    Snaily: grattis till frysisen!!!

    PB: 9st är super och det blir säkert ännu fler ägg de plockar när de väl är inne!

  • muggles

    Apropå att skippa kolhydrater:

    callerobertsson.blogspot.com/
    Den här killen inspirerade mig till att prova. Han är helt rabiat och äter INGA kolhydrater och påstår att han kan springa ännu längre och effektivare nu (det du Ore! ). Han jobbade här hos oss som konsult i höstas och vi hade långa diskussioner om kost - han är extremt påläst (och väldigt ödmjuk och försöker inte tvinga på ngn sina åsikter). Han påstår iaf att kroppen bildar de kolhydrater som den behöver även om man inte stoppar i sig några. Jag vet inte om det stämmer, jag kan iaf inte motbevisa det.

    Kan inte jag också få EAs huslänk inboxad av ngn? *nyfiken*

    *fulvickar på rumpan*

  • muggles

    Tack PB! Och tack för kramen också! Är aldrig fel

    EA: jag vet vad Simon skulle sagt om huset Och trädgårdsmöbler i sovrummet var ett nytt grepp (men det är ju inte de ni köper). Uppvärmning och el var ju i nytt skick. Är det bara inte för litet så är det väl ett bra köp!

  • muggles

    Oupsie: japp jag kör lite mindre mängd kolhydrater men skippar dem inte helt. Det har resulterat i att jag inte behöver träna som en idiot för att hålla vikten - jag håller vikten ändå. Sedan vill jag träna iaf för att få energi och vara lite mindre slapp. Jag tycker kombon funkar utmärkt faktiskt. Och jag tillhör ju dem som inte tycker det är så fantastiskt gott med bröd, ris, pasta - det godaste är ju såsen och köttet/fisken. Så jag har inget problem med detta sätt att äta, det är ingen uppoffring för mig. Sedan äter jag tex müsli till frukost, rivna morötter och grovt bröd men jag har dragit ner mängden snabba kolhydrater till minimum på vardagarna. På helgen släpper jag alla spärrar och svullar snacks, godis, potatisgratäng och allt möjligt Man måste ju leva lite också...

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge