Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Vi fortsätter blanda och ge

    Koko, ja suck! Fast egentligen får jag väl skylla mig själv, eftersom det faktiskt var jag som tog upp saken,som ett OBS tro inte på myten. KLART att någon ska tala om att jag har fel och påpeka att jag nog inte läst psykologi då. Så, man får väl stå sitt kast och diskutera vidare...

  • passionsblomman

    Vickan, min mensvärk blev reducerad till ett helt hanterbart smärttillstånd efter sonens födelse. BM och alla sa att det ofta blir bättre efter att man fått barn, men det vågade jag verkligen inte tro å. Jag hade tidigare ofta så ont att jag kräktes, svimmade och inte kunde stå på beben etc. Inta varje gång men ganska ofta. Efter sonen har det bara blivit så typ tre gånger och han är 9 nu.
    På ungdomsmottagningen för sådär 20 år sedan sa jag att "det känns som att kroppen hakar uppsig och inte fattar att det bara är mens utan tror att det ska födas barn" gyn skrattade och sa att just så är det.
    Dessutom tyckte jag värkarna-fast de var kraftigare, inte gjorde lika ont på ett vis, för det kändes att det var något som skulle hända, mendan menskramperna bara kändes som "något är major fucked up, ta mig till sjukhus och låt mig dö"

    Ojsan, vilken utläggning...

    Iallafall, Lappis, som du förstår har du alla mina sympatier.
    Något onödigare ont än det du har nu kan jag nästan inte komma på.

    Utom möjligen när man är så korkad att man drar en dörr rätt över sin egen fot så stortånageln slits av. Det känns också rätt onödigt.

  • passionsblomman

    Nu har jag hängt ut genom tornrummet på övervåningen som Rapunzel fast med hammare istället för fläta. Hackat Istappus Gigantus så det brakade i bakcken och knogarna började blöda.

    Nu måste jag vila de darriga armarna lite innan jag släpar ut soffkuddarna i snön och bankar dammet ur dem...

    Jag har just bestämt att även storstädning går under Motion.

    Riktiga gamla sortens element samlar extrema mängder damm, visste ni det góvänner? Mer dammgardiner bakom dem än dammråttor. IIIIIISCH!

  • passionsblomman

    Snigel, jag håller helt och fullständigt med dig om spänningsfaktorn. Jag känner mig liksom...bedövad ...eller nånting. Som att ingen del av mig vågar ens känna efter. Bara att ställa telefonen på larm 8.00 och 20.00 så jag inte glömmer att spraya.

    Kanske kan man s-t-ä-d-a sig ifrån IVF:demonerna som lurar och väser runt benen på en?

  • passionsblomman

    Hur ofta sprayade du då Nenne? Och hur bestämms det?

    Genast får man frågor i huvudet om det är något ens egen gyn gör fel....


    nennesjuttioåtta skrev 2010-02-24 16:35:31 följande:
    Passionsblommanaha, så du sprayar två gånger om dagen bara? Skönt!
  • passionsblomman

    Förresten kom jag på det själv Nenne: Jag är mycket äldre än du, så det behövs säkert inte lika mycket för att nedreglera mig.

  • passionsblomman

    Lappis, åååh men vad skitjobbigt! Vi behöver att jag nedregleras och får den förbaskade blödningen någorlunda snabbt så vi kan åka upp och göra hela grejen lagom innna påsk. Mest för att vi ju ska bo hos sonens bästis och han ska hälsa på gamla klassen och sådär.

  • passionsblomman

    Ja, min gyn har sagt att jag ska spraya i två veckor eller tills blödningen kommer (som visar att jag är i det framtvingade klimakteriet). När jag får en blödning ska jag ringa och så komma dit på undersökning. Då sa de kolla slemhinnan och att allt ser bra ut.

    Sedan ska jag ta Puregon och vänta på massor av ägg. (Eller iallafall förhoppningsvis ett par stycken bra.....)

    Mer har jag inte lagt så noga på minnet än.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge