Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Vi fortsätter blanda och ge

    Telis, svärmor verkar vilja ha kvar er som en intakt familj! .-p Underbart gjort!

    Hundar som vräker i sig...när jag var liten blev jag vittne till hur vår strävhåriga tax tog ett skutt rätt upp i luften, fångade änden på den fläskfilé mamam stod och skar vid skärbrädan och sedan krigade i en dragkamp med min mamma om. mamma vann.

    Det gjorde dock inte modern i en kompis familj. De hade en Grand Danois som snöt och slök HELA julskinkan en julafton när ryggen vändes till ett par minuter. Han låg på rygg resten av dygnet med en stor kula där magen ska vara. Skamsen lite plågad, men ändå påtagligt nöjd.

  • passionsblomman

    Ha dé bra tråden imorgon när ni firar freeeedaaaaaaaaaaaag, jag kommer hem på löööööööööööördaaaaaaaaaaaag...

  • passionsblomman

    *mumsar praliner*

    Det var så in i baljan roligt att träffa min tråd-vän och allt blev så trevligt och lyckat!
    Och männen i våra liv tyckte lika mycket om oss allihop som vi själva redan visste att vi skulle! Jag har haft en underbar fredag-lördag med vin och god mat och massa roligt prat mitt i deras vattensakdeelände.

    Och hon är chocolatière och skickade med mig en hel ASK med sagolika praliner som "var tvugna att ätas ganska snart då de gjordes innan vattenskadan" oooh så synd! *lyder*

  • passionsblomman

    Vickan, ge tusan i att pumpa ur - det blir bara ännu mer mjölk då. Du ska bara pumpa ur ifall du märker att det börjar stocka sig för att bebis inte tömmer tillräckligt. Var glad att det överflödiga kommer ut! Bädda med plastad frotté och inse att min BM hade rätt "njut av graviditeten, sedan är torrperioden slut"

    Visst bör mjölktillgången stabiliseras, men du kan lika gärna vara som syrran och jag som fått ligga i sjöar av mjölk.

    Lappis, jaså sav var verkligen sav. Då var jag inte så obildad som jag trodde.

  • passionsblomman

    Nenne, jamen visst vill man också genast lära sig göra galet goda praliner! Och det är riktiga gjutna praliner också, inte "bara" tryfflar. Jag beställde av henne i julas, så jag visste ju redan hur gooooda de är.

    Och sambon tyckte så mycket om dem båda två att han babblade som attan. Hihi! Det ska bli ett sant nöje att bjuda hem dem hit framöver. Är det inte häftigt att man verkligen kan hitta vänner så här på internäääätet!

  • passionsblomman

    Nenne, för att vara väldigt tråkig och förmanande: om du har foglossning så tror jag faktiskt på allavr att du ska ta det VÄLDIGT piano med all slags ansträngning där du alls blandar in höfterna. Min svägerska fick kryckor till slut och kunde inte ta sig till toa själv eller NÅ´T. Akta dig! Det är bara nelite fis i tidsrymden som du ska bära ditt barn. Träna och åka skidor kan du göra resten av livet.

    Har du väl fått riktigt överjäkla vrålont så går det inte över!

  • passionsblomman


    Jag kanske har en liten fransos inneboende sedan något tidigare liv.

    Och jo, jag säger så. För det där med foglossning tycks inte ara någon lek för dem som drabbas. Min svägerska är en urstark och synnerligen självständig, aktiv och kapabel människa som alltid klarar saker själv så man blir helt pinsam i jämförelse. Så när hon inte kunde gå öht, då fattar man att det gjorde skitont. Så bättre att ta det lugnt och kanske ha lite tråkigt än att anstränga sig och få skitont. Tycker jag.
    nennesjuttioåtta skrev 2010-03-01 14:37:25 följande:
    PBnelite fis, det lät nästan som franska!
Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge