• Parnassia

    Vi fortsätter blanda och ge

    Grattis Vänner!! Undrar så hur det gick och vad det var som strulade, för det lät som att något hade krånglat? Hoppas alla mår så bra de kan efter omständigheterna. Kram och grattis!!

    EA - hoppas ni får huset! Du rapporterar väl hur det går i budgivnignen? Jag hoppas också att ditt TD kommer snart och att det resultat som vi alla hoppas på visar sig! Kram!

    Mugglan - Kram till dig också! Känner du att du skulle må bra av att prata med någon utomstående, gör det! Skjut inte på det. Jag tycker inte heller att det är konstigt att sörja en graviditet som inte blev. Jag sörjer mitt MF lite fortfarande...
    Men du akta dig för psykopater...

  • Parnassia

    Laktulos är bra snorkis! Det lät som en hemsk natt. Hoppas det inte händer ofta, eller?

  • Parnassia

    Jag använde Laktulos efter E:s födelse för att göra allt "smidigare" och det var jättebra. Men jag är inte säker på att det är något som man ska använda varje dag, jämt och ständigt. En period här och där är nog bra, men liksom inte som en del av den dagliga kosten om du förstår vad jag menar. Jag tror att man kan bli mer eller mindre beroende.
    Hade jag varit du hade jag kanske tagit det några dagar för att vara säker på att allt hårt är ute och känna att allt kommer i balans igen och sedan fasa ut det igen. Sen kan du ha det hemma i skåpet som en "försäkring".
    Brukar du vara trög i magen är det ju förstås bäst att "se över kosten".
    Funkar gör det absolut!

  • Parnassia

    Snorkis - glöm inte att dricka en massa vatten också, annars kan det väl få motsatt effekt av alla fibrer?!

    Mugglan - det var snabba ryck! Hoppas ni får bra hjälp imorgon då!

    Vänner - supersöt bebis! Det ser så rofyllt ut på bilden. Kram!

    Här har vi (E o jag) putsat fönster och hängt upp gardinerna igen på altanen. Ett av de bästa vårarbetena! Bakat banankaka har vi också gjort. Mums!

  • Parnassia

    Jag har hört samma historia som du Nenne om det barnlösa paret som inte ens fattat biten om sex... Så då måste det ju vara sant, om vi hört det båda två!??! Ellerhur?!

    PB - tjoho! En äggkartong! Grattis!

  • Parnassia

    Inte stressa nu AM! Det måste man inte alls! Men jag skulle iofs gärna göra det inne också, men då blir det ju svårare... Då måste man ju trängas med gardiner, lampor och växter. Altanen var ju liksom tom, tar in allt på hösten... Så då blir ju startsträckan MYCKET kortare...

  • Parnassia

    Håller med fullständigt, därför är det bara den tomma altanen som är gjord... Och det bara på insidan. Utsidan kräver stege och det befattar jag mig inte med för tillfället.

    Våra fönster är dessutom delbara, så ett fönster innebär fyra sidor, sedan har vi tre fönster bredvid varandra överallt, vilket gör att det ena kommer man inte åt utsidan på utan att verkligen gå ut. Alla övriga 11 sidor når man innifrån...

  • Parnassia

    Usch AM, det lät ju oöverstigligt!
    Då måste jag också räkna... 4*14+4+6=66
    Det lät ju som ingenting gentemot ditt... Men det känns tyvärr inte roligare för det.

  • Parnassia

    Heja AM - bra initiativ. Hoppas hon svarar snart.

    Grattis Fru E till huset! Underbart! När får ni tillträde?!

  • Parnassia

    Välkommen hem Lappis!

    Och grattis PB! Det låter som superfina förutsättningar!

    Det är flera som pratar om Pergo här... men jag har inte fått kläm på vad det är bra för/mot? Någon som vill ge en liten förklaring?

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge