Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Vi fortsätter blanda och ge

    Snigeln, den här gången får ni be läkaren tala allvar med de där blyga simmarna så att de inte sitter i hörnen och ser nervösa ut som sist! En liten danskurs kanske?

  • BrudSommar2006

    FruLLan, aha så ni ska ut och resa? Hur gammal är er andra katt? För Koko tog det ju ett tag innan den gamla accepterade den nya. Har ni tittat på hus någonting? Du har bytt avatar igen! Jag känner inte igen dig!

  • BrudSommar2006

    Jag är på sidan 548 än så länge.

    Vi är hemma på permission tills imorgon, jippi! Fast som läkaren sade - håll era barn hemma. De har aldrig sett en värre RS-epidemi än just nu, alla sjukhus i Stockholm har fyllt sina platser och man får skicka bebisar till Eskilstuna. Tre småsyskon på Iris dagis varav vi var ett av dem låg inne samtidigt nu. Även nyfödda utan storasyskon kom in vilket tydligen inte var lika vanligt i så stor utsträckning och man tror att det beror på att mammor ses och fikar mer nu än förr.

    Astrid är äntligen på bättringsvägen efter att ha andats adrenalin i mask var tredje timme, lungröntgats och fått antibiotika mot lunginflammation och fått ett par påsar blod för att få upp det redan sedan födseln dåliga blodvärdet. Nu är problemet att hon åkt på diarré, osäkert varför än så länge, och går ner i vikt.

  • BrudSommar2006

    Ikapp! Fast nu måste vi byta bajsblöja igen.

    Crimson här också.

    FruLLan, vilka byxor som helst från typ Babyland borde väl duga?

    Jo, nu när den värsta febern släppt börjar hon pigga på sig men vägning igen imorgon.

  • BrudSommar2006

    Vad det gäller njuta av bebistiden så försöker jag men det går sådär. Astrid är aldrig nöjd när hon är vaken och jag kan inte lägga henne ifrån mig. Det är extra knepigt när jag har både Iris och Astrid hemma själv och måste lägga ifrån mig en skrikande Astrid hela tiden. Nu verkar det dessutom som att jag får ha Iris hemma på obestämd tid för nu går det maginfluensa på dagis och det kan vi inte riskera just nu.

    Anledningen till att vi är hemma på permission är för övrigt att de är så fullbelagda att de skickar runt läkare för att kolla vilka som kan skickas hem tillfälligt. Jaja, vi sover ju bättre hemma och jag är inte orolig för Astrid egentligen så det är bara skönt att få vara hemma.

  • BrudSommar2006

    FruLLan, vilken otur att ni prickat två usla RS-år med barnen! Vi har inte behövt ha med oss någonting hem för att hjälpa andningen för den är inte något stort problem för Astrid, det är hennes dåliga blodvärden och diarrén som gör att hon går ner i vikt som är problemen nu. Fast nu tycker jag att diarrén verkar börja ge med sig faktiskt och värdena kan vi inte göra något mer åt just nu förutom att boosta med järn och gå på ny koll om ett tag. Så jag tror att vi blir utskrivna imorgon, jag hoppas på det i alla fall och så får vi gå på återbesök till barnläkarmottagningen här istället.

    Cicci, men var det uvi i alla fall, vilket skräp att hon har behövt gå med det så länge, stackarn. Det lät ju onekligen som att det kunde vara det med kräkningarna som inte gav med sig. Jag vet ju att ni haft det lite tufft och så dödsfall nu också, stor kram till dig!

  • BrudSommar2006

    Hej Frejis!

    Vickan, nej nej nej, ni ska INTE till civiliserade trakter! Stockholm är livsfarligt för småbebisar just nu. Vår läkare sade igår att fick han barn nu skulle han med den kunskap han har stänga in sig hemma.

  • BrudSommar2006

    Liten, är ni hemma fortfarande alltså!

  • BrudSommar2006

    Hallå, i förmiddags blev vi utskrivna äntligen. Fast när jag klipper av plastbandet med hennes namn på som hon haft runt armen så upptäcker jag att honfått en allergisk reaktion och är röd och svullen med otäcka vätskefyllda blåsor under, smörjer nu med idomin som de rekommenderade, morr. Har varit ute hos mina föräldrar hela dagen sedan och fått sova ett par timmar eftersom Astrid vrålade till fyra igår natt. Får se hur det blir inatt, Iris har en sådan otäck hosta att hon kräktes igår natt hos mina föräldrar, varit på god väg inatt men klarat sig hittills men hostade så hon kräktes vid middagen idag.

    Snigeln, vad tränar man med hund på fjället i all snö??

    Muggles, stor kram!

    FruLLan, ni har det inte heller lätt med sjuka barn just nu, hoppas så att det vänder nu.

    Ja när var man på bio senast, det minns jag inte.

    Nu ett försök till läggdags men man vet ju aldrig hur det går...

  • BrudSommar2006

    Hej Liten, jaså du är här än!

    Iris har tid hos doktorn klockan tio så får vi se vad de säger om hennes hosta. Här verkar vi aldrig bli friska... 38,1 i temp och då tyckte de att vi skulle ge alvedon innan vi kom dit så det har vi gjort även om det inte var så populärt. Nu går hon runt och pratar om att hon har medicin i stjärten, stackarn.

    Ore, jag tycker också bilderna var jättefina!

    Vi har fått våra bilder nu, fast på cd med posten, de blev faktiskt riktigt bra.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge