Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Vi fortsätter blanda och ge

    Vi får be Liten visa bilden sedan när hon får tid.

  • BrudSommar2006

    Liten, vad märkligt att det ändå började hyfsat lugnt och att ni hade några timmar på er hemma att fundera på att vila och så gick det helt plötsligt jättefort sedan!

    Jag vet ju iofs inte vilken del som gick fortast för mig heller men från nio cm och till Astrid tittade ut tog det ju i alla fall drygt en halvtimme av totalt två och en halv timme från första värk så någonstans där i början bör det väl ha gått fortast.

    AM, är det inte en kursomgång till efter den här då? På Vattenhuset där vi går är det tre kursomgångar på sju gånger den här terminen, sista kursen börjar i början av maj.

    Jag instämmer med Vänner, och många andra här i tråden också vet jag, profylaxkurs är fantastiskt!

    EA, hur känns det så här dagarna efteråt? Har magen återfått normala proportioner?

  • BrudSommar2006

    Lapinette, jag är avundsjuk på er brunch! Hur blir det, ska ni gå på visningen av huset?

  • BrudSommar2006

    Astrid sover, jag lagar lunch och Iris är ute och gungar med sin pappa tror jag, ute är de i alla fall. I morse planterade vi några luktärtfrön i en kruka, hoppas att de tar sig, annars blir hon nog besviken.

  • BrudSommar2006

    Själv kommer jag aldrig längre än till närmsta centrum längre och knappt det. Vissa affärer börjar jag faktiskt sakna men vet inte hur jag skulle ta mig dit, känns helt oöverstigligt faktiskt, så det får vara tror jag. I alla fall de som kräver tunnelbana, tycker alltid att hissarna är ur funktion vart man än kommer och läbbiga är de också.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, jag älskade att gå på visningar! Jag tyckte att det var så roligt att se hur folk bor och få lite inredningstips (eller inte). Jag saknar det verkligen nu, maken säger att det
    är väl bara att jag går på några i alla fall men det blir ju inte av nu med barnen! Dessutom tycker jag att det är jobbigt att man alltid måste ge sitt mobilnummer så att de ringer och kollar sedan. Man kan ju alltid ge fel nummer förstås men det känns inte riktigt rätt.

  • BrudSommar2006

    Hm, CTG på magen verkar inte vara någon höjdare, tur att man har sluppit det. Iris hade skalpelektrod så då var man ju lite begränsad där också men nu sist så slapp jag ju allt sånt. De hade satt infarten i handen men hann ju aldrig koppla in något.

  • BrudSommar2006

    Vickan, lycka till med Viktklubb! Ingen skulle behöva det mer än jag men jag orkar inte.

  • BrudSommar2006

    Suck, jag vet inte vad jag ska hitta på med Iris eller vart vi ska ta vägen, blä. Det här är andra veckan hemma då det fortfarande går maginfluensa på dagis och hon bara sitter uttråkad i sin saccosäck och tittar på tv. Hon vill inte bygga med lego, rita, leka med pärlor, rita eller läsa bok. Det är ju jättefint väder ute men jag vet inte vad vi skulle göra ute, det är för mycket snö för att kunna vara på tomten, på lekplatsen eller i skogen. På vägen är det blankis så där kan man inte heller vara eller gå. Iris går för långsamt för att jag ska kunna dra Astrid i vagnen hur som helst. Jag håller på att bli vansinnig.

  • BrudSommar2006

    Välkommen Cuddly.

    Lapinette, synd att ni inte gillade huset men jag misstänkte det nästan.

    Muggles, var det så varmt att ni kunde sitta ute, vad härligt!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge