Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Vi fortsätter blanda och ge

    PB, du är modig!

    Igår körde maken fast i snömodden ett par hus bort så han fick gå hem och hämta en skyffel för att ta sig hem sista biten. Sedan fick han skotta undan så att det inte skulle hända igen. Kännsju lite irriterande att behöva stå utanför en granne och skotta. Nu bara ska snöeländet väck!

    Iris luktärter vi satte förra veckan har börjat komma upp så nu är hon glad och springer till köksfönstret och tittar i sin kruka hela tiden. Om jag inte trodde att de skulle sätta tomater på dagis så att hon får med sig en hem till sommaren i alla fall skulle jag sätta en redan nu för den förra från dagis höll vi ju på med långt in i oktober vill jag minnas.

  • BrudSommar2006

    PB, hm, ingen lera och hundbajs än men däremot ett grått ludd som täcker gräset.

  • BrudSommar2006

    Vickan, Babybjörns är den enda tror jag som man kan ställa in så att man kan använda den de första sex veckorna men lyckas man ändå ta sig förbi dem kan det väl kvitta kanske. Fast jag skaffade en extra, en med Snobben på, billig var den, på Babyland, när vi fick Iris som jag har ute hos mina föräldrar eftersom vi är där rätt ofta men den är mycket mindre i sitsen än Babybjörns så den växte hon ur fortare.

  • BrudSommar2006

    Vickan, den där Jupiter ser lite väl hösäckig ut, de små liven vill sitta så upprätt som möjligt tror jag.

    Astrid har fått ersättning på flaska ända sedan födseln, pumpa ur gör ju dels ont, dels är det tidskrävande. Om det är som för Televinken att hon inte skulle få någon bröstmjölk alls annars så skulle jag göra det men nu orkar jag inte. Fast tyvärr har det blivit som för PBs son nu, det var likadant med Iris, att närhetsbehovet tar över och det är mycket mysigare att ligga och snutta så hon ratar flaskan mer och mer nu. I och för sig är det nog delvis för att vi i det närmaste slutat med den också för det har inte behövts, nu var det någon vecka senast tror jag. Har dock aldrig tagit till flaskan för att få sova bättre, Iris gick det inte att få att somna om hon inte fick snutta och Astrid sover hittills lite bättre. Överlag är det ju i det närmaste omöjligt att få en bebis som är van att få snutta sig till sömns att somna om på natten med hjälp av en flaska. Dålig vana, jag vet...

    Iris fick i alla fall flaska + ersättning på dagarna så att vi kunde lämna henne till mina föräldrar och åka och handla och så.

  • BrudSommar2006

    Cicci, stackars er som är sjuka igen! Verkar det vara magsjuka Victor åkt på eller en reaktion på att han är sjuk i allmänhet? Fast usch för att må illa och vara magsjuk, hellre har jag rinnsnuva även om det är ruskigt jobbigt det med... Stor kram till dig i alla fall, vännen.

    PB, vad spännande! Tänker på er och ser fram emot att få höra era nyheter!

  • BrudSommar2006

    Hej Telis, hur har natten varit?

    Ska genast kolla in galleriet.

    Annars har vi haft en fantastiskt bra natt för Iris har sovit hos mina föräldrar. Inget springande in till henne alltså och inget gå upp klockan sex med henne. Astrid sov till halv åtta och vi gick och lade oss tio igår kväll. Ammade bara kl tre, sex och sju tror jag. Händer väl antagligen inte igen.

    Cicci, vilken tur att ni fick tag på medicin och slipper akuten nu.

  • BrudSommar2006

    Nej men Vänner måste ju vänta tills på onsdag!

    Vilka sötnosar i galleriet! Televinken är ju stora killen nu, kan inte riktigt vänja mig vid att han och Astrid inte är små nyfödingar längre...

  • BrudSommar2006

    Vickan, vi har napphållare även på våra mindre Ica här men det är väl olika vad de tar in i sortimentet antar jag.

    Vi kör enbart med tetra för jag orkar inte stå och blanda men obs, har de väl vant sig vid tetra så vägrar de pulver sedan för pulvret har inte samma lena konsistens. Konstaterat både på våra två plus bekantas barn så jag tror verkligen att det stämmer. Så blir man sedan storkonsument antar jag att det kan bli ganska dyrt men vi kör med tetra för Iris välling också trots att det går åt en del.

  • BrudSommar2006

    Telis, fantastiskt, en liten matglad en!

  • BrudSommar2006

    Oj, helt galet, på en söndag och allt! Heja Vänner!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge