Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Vi fortsätter blanda och ge

    Astrid skrek något helt vanvettigt och speciellt på kvällarna när hon fick mycket ersättning, nu när hon bara ammas är det mer hanterbart och jag tror inte att jag behöver prova mjölkfritt tack och lov. Ett kräkbarn är hon i alla fall, Iris kräktes nästan ingenting i jämförelse.

  • BrudSommar2006

    Nenne, Iris vill nog sitta i sin säck och titta på tv hela dagen om hon får välja. Men det kan ju inte vara bra att sitta framför tvn hela dagen flera dagar i sträck, suck. Nu har det ju just varit helg och hon har aktiverats i tre dagar men nu börjar ju en lång vecka igen.

  • BrudSommar2006

    Nenne, gissar att om jag stänger av tvn slänger hon sig väl på golvet och skriker och gråter om hon inte lämnar den frivilligt vilket inte verkar bli fallet idag.

    Koko, Iris är inte så mycket för att leka om ingen leker med henne och problemet är att så fort man slutar dra vagnen fram och tillbaka så vaknar Astrid och vrålar och då säger Iris att hon har ont i öronen och vill inte leka i alla fall. Om jag kunde få stå på vägen och dra vagnen medan Iris klättrade i drivorna så vore det himla bra...

  • BrudSommar2006

    Isch för smet men Iris verkar gilla den bättre än slutresultatet, i alla fall när vi gör de där kladdkakemuffinsanarna.

    Brownies med kokossmet, det låter hur gott som helst, måste bara få reda på hur man gör!!!

  • BrudSommar2006

    Ska se om vi kanske kan baka i eftermiddag om Astrid håller sig lugn en stund. Fast det slutar ju bara med att man vräker i sig en hel sats muffins de närmsta dagarna sedan så det är ju inget vidare i och för sig.

  • BrudSommar2006

    Nenne, receptet är sparat!

    Vickan, amningskudde är fantastiskt!

    Vilken spännande dag vi har här imorgon!

    Googlade på tête-à-tête, det såg ut som påskliljor??

  • BrudSommar2006

    Vickan, ingen aning om vad som är bättre än något annat, jag gick in på Babyland och tog den översta i högen och är jättenöjd. Minns inte alls vad den kostade.

  • BrudSommar2006

    Vickan igen, använder vårt lås väldigt sällan, det behövdes utanför Öppna förskolan innan vi flyttade från Solna, nu är det typ vid Junibacken det används.

  • BrudSommar2006

    Telis, vilken dålig start på dagen, vad trist! Om maken hittat sin ring tidigare gånger han förlagt den får vi hoppas att det blir så nu också då.

    Den däe amningskudden är absolut bra till mer saker än just amning som redan påpekats.

    Oj vad bra att det aldrig blev något telefonsamtal för Snigeln!

    Liten, jag undrar också vad AWs metod för syskonintroducering innebär? För oss gick det ju som tur var jättebra och gör det fortfarande.

    Jippi, Iris är på dagis! Hoppas så att vi inte blir magsjuka nu men det var ingen mer sjuk på dagis nu i alla fall.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge