Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Vi fortsätter blanda och ge

    Cicci, ni har verkligen också varit otursförföljda vad det gäller sjukdomar. Hoppas att ni har gjort ert nu. Jag funderade på att baka muffins med Iris men tänkte att det nog inte är bra för hennes mage just idag.

    Nu när vi kommer ner till Öland kan vi få chans att göra lite mer tillsammans Iris och jag för mamma hjälper så gärna till och tar Astrid. Ser fram emot att få fixa påskris, måla ägg och ge henne hennes påskägg också, blir inget godis i dem i år, ett från oss och ett från mina föräldrar.

    Jag minns förresten hur vi hade påskjakt och fick leta reda på våra påskägg, jätteroligt, kanske Iris är gammal nog för det nästa år. Synd att vi inte kommer att få plats med hennes trehjuling i bilen för det är visst barmark därnere.

  • BrudSommar2006

    Koko, sååå länge att hon ska hinna växa ur 74 hoppas jag inte att det dröjer innan vi ses, vi kör fortfarande en blandning av 56 och 62!

    Var det idag det var ÄP för PB alltså? Sedan skulle de vara kvar hos sina bekanta och vänta på återinföring också väl? Var det lång- eller korttids de körde?

  • BrudSommar2006

    Kräftor, när åt man det senast, finns det i affärerna nu tro? Det är ju jättegott. Har inte tänkt så långt som att man borde bunkra dem i frysen.

  • BrudSommar2006

    Hur lång tid tar det egentligen innan alvedonet verkar? Iris har 39,6 och det är så segt att få ner tycker jag. Undrar vad chansen är att Astrid inte smittas...

  • BrudSommar2006

    Vickan, om du spritar händerna innan du tar i honom så lär det väl inte vara något problem om han ligger i vagnen och ingen tar på eller hostar på honom.

  • BrudSommar2006

    Iris skakar stackarn, nån slags frossa kanske.

  • BrudSommar2006

    PB, grattis till äggkartongen!

    Muggles, det är ju helt fantastiskt att du ringde och fick tid så snabbt.

    MSW, skräp!

    Nu hoppas jag på en bra natt för alla.

  • BrudSommar2006

    PB, det här låter ju väldigt lovande, jippi!

    Muggles, jag tycker i alla fall att det är jättebra att ni kollar upp huruvida det är något fel eller inte, det måste ju vara mycket bättre än att inte veta. Kanske får ni prova med pergo i alla fall men gå på VUL-koll så att det inte blir fler än ett ägg?

    EA, vad roligt, det är det med den fina trädgården gissar jag? Då får du komma med trädgårdstips här sedan.

    Lapinette, vad skönt ni verkar ha haft det!

  • BrudSommar2006

    Vickan, vi har samma som Telis till Astrid eftersom den ska vara den som är närmast som amning att dricka ur, här finns den både på Apoteket och på vår Ica. Till Iris har vi alltid haft Avent som också ska vara bra mot kolik och vi är jättenöjda med båda varianterna. Anledningen till att vi bytte till Astrid var att vi började med flaska tidigare till henne eftersom vi var tvungna att trycka i henne så mycket ersättning i början och då inte ville sabba amningen. Betvivlar dock att vi hade sabbat amningen med annan flaska. Nu när vi tänkt byta till Avent för henne också så vill hon inte ta den nappen för hon har vant sig vid MAM.

  • BrudSommar2006

    AM, ja den platta nappen ska det vara, visste inte att det fanns andra också.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge