• snaily

    Vi fortsätter blanda och ge

    På sätt och vis kanske det är bra att jag är sjuk, det gör det svårare att hålla på och noja och känna efter eventuella symptom hela tiden, för jag känner mig bara - sjuk, punkt slut.

  • snaily

    Telis
    Så har jag också tänkt att det borde vara! Samtidigt som det sägs att feber inte är bra, åtminstone inte hög feber men det har jag i och för sig inte haft heller... Frågan är om jag blev sjuk för sent, borde kanske bli det direkt efter ET om det ska vara optimalt enligt teorin.

  • snaily

    Säger som alltid - skicka hit snön bara!

  • snaily

    Fru E skrev 2010-03-21 12:30:23 följande:


    *drar filten över huvudet och stänger av tankarna*
    Lär mig hur du gör det där tricket! Jag lyckas inte.
  • snaily

    Har i alla fall konsulterat en almanacka och konsterat att vi KANSKE skulle hinna med en FET innan sommaren, det beror på när Falu-kliniken stänger för sommaren. Gäller att planera för nästa steg, känns det som...

  • snaily

    Fru E
    Jaa, plågade mig ut på en kort promenad med honom så nu är han nöjdare.
    Hur gick husvisningen??

  • snaily

    Fru E
    Tror du inte proggen håller eventuella spottings borta, eller brukar det inte funka så för dig? De månader jag har provat prog (och då har jag bara tagit en gång per dag) så har jag inte spottat alls.
    Tror du att du tänker testa före testdatum?
    Jag har tidigare tänkt vänta tills TD men det vete sjutton om jag lyckas hålla mig ända tills dess... om jag bestämmer mig för att vänta borde jag ta med alla mina test till jobbet och låsa in dem där så är det inte lika lätt att bara få ett testinfall, som om de ligger i badrumsskåpet...

  • snaily

    Vad är det förresten för feeeel på den här sjukdomen, som blir värre och värre för varje dag som går? Mer feber och huvudvärk, knaprar Panodil som om de vore godisar.

  • snaily

    Telis skrev 2010-03-21 19:08:29 följande:


    EA, det är klart att det inte är kul att få minus men jag tyckte att det var bra att tjuvtesta. Jag tänkte att om jag får minus på RD13 så kan det fortfarande vara för tidigt och hinna ändra sig till den riktiga testdagen. Samtidigt hade jag fått lite extra tid på mig att ställa in mig på att det kanske ändå skulle bli ett minus. Fast nu blev det ju ett plus istället så då slapp jag våndas i tre dagar extra.
    Åh nej Telis, nu sätter du griller i huvudet på mig.
Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge