• snaily

    Vi fortsätter blanda och ge

    Telis
    Ja, de har kommit upp ordentligt! Vi dricker te och har så trevligt så! Men klappa min småfeta mage har de inte fått göra.

  • snaily

    Fru E
    STOR bamse-enorm jätteKRAM!!
    Så ledsen för din skull! Det var ju meningen att vi skulle plussa tillsammans!
    Hoppas maken kan trösta dig ordentligt under deppmanteln och att ni så småningom kan komma igen och göra nya försök med era goa frysisar, även om jag förstår att det inte är läge riktigt än att tänka på det.
    Och gråt ut här så fort du känner du behöver det!! Här finns ju plats för både plus och minus, glädje och sorg.

  • snaily

    Tar mig friheten att skicka hälsningar från Koko (fast hon inte uttryckligen hälsat men jag gissar att hon gör det ) som just nu håller på och lägga Lillebror. Han har varit världens gulligaste lilla solstråle hela dagen men just nu vill han inte somna. Korven skulle helst vilja pussa ihjäl honom hela tiden - nu vill Korven ha ett eget barn till hushållet att ta hand om! Hoppas det blir så.

    Trevlig helg på er alla!
    Här blir snart gräddig suovaspanna med pressad potatis och sen mjölkchokladmousse med smörstekta päronklyftor.

  • snaily

    Vill börja med att säga stort tack för alla grattis! Har inte varit så närvarande sen jag plussade eftersom Kokisen kom i torsdags kväll. Vi har haft det supertrevligt! Nu har hon och charmtrollet Lillebror åkt hemåt, de har en lång bussresa framför sig. Hoppas ni kom hem ordentligt Koko!

    Frullan
    Det är nog INGEN fara att Koko skulle välja att stanna här någon längre tid ? inte efter skidåkningsstrapatserna vi utsatte henne för igår! Hon är alldeles blåslagen och öm idag, jag har bara LITE dåligt samvete...

    Lillebror är verkligen världens gulligaste bebis, tror till och med han satte igång lite bebislängtan hos maken och det känns ju rätt vältajmat!

    AM
    Kul att festen blev lyckad! Låter som du hanterade exet exemplariskt!

    Kängu
    Ru och vovven(-arna?) vill säkert komma upp på en liten fjälltur i sommar!

    Cicci
    Eländiga bihålor! Krya på dig!

    Telis
    Läskigt med Televinkens nattljud! Inte skrämma upp mamma på det viset!
    Jag mår bra tack, har blivit rätt svullen i magen igen, vet inte om det är graviditetshormoner som gör det eller om det är någon sen reaktion efter ÄP? Dock inte alls lika illa som när jag var sjukskriven för överstimuleringen. Annars mår jag ungefär som vanligt och det hela känns mycket märkligt och overkligt! Imorgon har jag TD och ska testa igen för att sen rapportera till Falun. Liiiite nervös är jag nog för att det inte visar något imorgon...

    Igår blev det förresten honungsgratinerad chevre till förrätt, sen risotto med rökt lax och limefärskost och ?Gino latino? till efterrätt. Idag blir det rester!

  • snaily

    BS
    Inte så svårt! Säger jag, när det var maken som gjorde det mesta jobbet.
    www.ica.se/FrontServlet&state=recept&receptid=698502

    Vickan


    Just sovit som en klubbad säl i drygt 1,5 timme! Första graviditetsssymptomet?

  • snaily

    Nenne
    Låter som ni haft en fantastisk helg!
    Vilken tur att Telis vidarebefordrade den goda nyheten!
    Håll en tumme för att det visar pluss på testet imorgon OCKSÅ!

    MrsB
    Otroligt tråkigt och dålig stil av makens syster! Håller med föregående talare om att ni förmodligen har det mycket trevligare utan dem!

  • snaily

    Nu ska vi smaka på de bullarna som vi nyss har bakat! Luktar hur gott som helst...

  • snaily

    EA
    KRAM!
    Förstår att det känns deppigt och svårt inför nästa försök... Men jag tror absolut att förr eller senare KOMMER det fastna ett embryo i din mage, kanske och förhoppningsvis redan i maj!!

  • snaily

    PB
    Vi fick inte heller några siffror. Läkaren sa bara att embryot såg "bra" ut, inte toppen eller perfekt men inte dåligt heller. På sätt och vis var jag nyfiken och hade nog gärna fått mer information, men samtidigt kändes det nästan skönt att inte veta närmare än så, för även om chansen är hög enligt statistiken kan man ju misslyckas, och tvärtom också för den delen - lyckas trots dåliga odds.

  • snaily
    Telis skrev 2010-03-29 10:34:02 följande:
    snaily, jag räknar kallt med att det var ett fett plus imorse med men du kan väl bekräfta det va?
    Plus var det men om det var fett vet jag inte , fortfarande lite halvsvagt men tydligt, hoppas det inte är ett dåligt tecken! I och för sig går det nog inte att jämföra med testet jag gjorde i torsdags, helt olika tester av olika fabrikat, vet ju inte ens om de har samma känslighet för hcg.
    Ska i alla fall slå Falun en signal idag, känns för en gångs skull roligt att behöva ringa dit.

    Muggles
    Lycka till idag! Det går nog bra spår jag.
Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge