• snaily

    Vi fortsätter blanda och ge

    FruCicci skrev 2010-04-15 21:10:51 följande:
    underbart Snaily!!!!!!lycka till med rödingen nu lappis!och jag tänker på er alla i tråden varje dag, äen att jag inte är här inne varje dag, jag hinner inte det....
    ...och vi tänker på dig Cicci!

    Lappis
    Ja, jag läste det! Såklart jag ursäktar!

    Våra ultraljudsbilder sitter på kylskåpsdörren nu, som sig bör.
  • snaily

    Vickan
    1/12 *hoppas jag inte jinxade nåt nu*

    Koko
    Låter som det går åt rätt håll i alla fall!

  • snaily

    Freeeeeedaaaaaaaaaag! Och jag är ledig! (Hur jag nu lyckades med det trots sjuka kollegor...)

    Nenne
    Ljudisolerad bur, fullproppad med Feliway (feromoner), med en lampa tänd i så hon tror att det är dag och bara vill sova. Skämt åsido, har inga bra tips tyvärr.

    Telis
    Nej, Falun vill inte träffa mig igen *snyft* Ska fylla i ett frågeformulär och skicka tillbaka till dem bara. Nu är det väl barnmorskan nästa som jag förstår! När brukar man skriva in sig egentligen?

    Åhå, så Frullan har åkt till Egypten, gud så härligt! Vart var det de skulle resa?

    EA
    Hmm, kanske kan stämma det där med Ovitrellen, det är ju hcg-produktionen som triggar äggstockarna att producera mer progesteron - fast efter en IVF tar man ju ändå en himla massa extra progesteron så jag fattar nog ändå inte vitsen.

    Cicci
    Coolt med sån underhållning precis utanför fönstret!

    Lyxfrukost blev det här!
    Gick en hundpromenad bort till bageriet före frukost, och köpte två sorters apgoda surdegsbröd, som jag mumsat på nu tillsammans med fjällyoghurt, juice, te och kokt ägg.
    Inget illamående idag med andra ord.

  • snaily

    Nenne
    Äh, jag har egentligen typ noll koll på kattetologi, sorry!
    Här kan man läsa lite om Feliway och kattbeteende: www.feliway.com/se
    TROR det kan gå att köpa på djuraffären, annars hos veterinären, eller på nätet ser jag.

  • snaily

    Shit vad det blåser här! Sviiinkallt ute, lite halvsoligt men inte ett dugg mysigt väder. Tur för jag borde vara inne och tvätta, städa och göra såna där tråkiga sysslor.

  • snaily

    FruE
    Du kan inte fråga bloggtjejen om hon vet hur det är tänkt att det ska funka? *nyfiken*

  • snaily

    FruE
    Jaha, det låter ju onekligen fiffigt - ja, fråga läkaren nästa gång! En nackdel är väl kanske att det kan bli svårt att ta ett grav.test om man sprutar Ovitrelle, det kan ju bli falskt positivt då? Beror på hur länge man ska hålla på och spruta förstås.

  • snaily

    Muggles
    Tack, vilka toppentips! Båda ställena verkar ju supertrevliga och Manana ligger alldeles nära vårt vandrarhem. Får nog se till att boka bord där när det närmar sig! Göteborgstrådisar som vill får gärna göra oss sällskap.

    Fasen vilken dålig stil av tanten att göra entré såhär på fredagen förresten! Blääääää!

  • snaily

    Tillbaka efter lång och härlig promenad.

    Tinga
    Snodde jag dina restaurangtips, hi hi! Det var nog absolut du som efterfrågade det nyligen. Men du, vi kan dela på tipsen.

    Parnassia
    Usch och fy vad vidrigt det lät! Tur att du är bättre idag.

    Nenne m fl
    Är det någon som vet vad den där fantastiska doktorn i Sundsvall egentligen GÖR mot vaginosen? Annat än skriver ut antibiotika? Jag är lite skeptisk eftersom jag antibiotikabehandlats två gånger men det verkar ju bara komma tillbaka hela tiden. Kanske egentligen inte så konstigt när man även dödar all normalflora med antibiotikan. Fast om det är fullfjädrad vaginos jag har eller bara lite "obalans" vet jag i och för sig inte. Har läst en massa på nätet om huskurer och nu provar jag att tillföra snälla laktobaciller (Vivag och Gynophilus) som kan bekämpa de elakare bakterierna (som åtminstone jag tror kan vara normalt att ha i en mindre mängd, så länge de inte tar över och orsakar läbbiga symptom).
    Sorry för uppsatsen!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge