• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    Ahhhh.. vad spännande och superbra Parnassia med uppdateringar!

    Muffinstönt - jag har inte heller den genen i mig men har dock alltid sagt att jag någong gång skulle vilja försöka få barn ... och se hur det gick med de försöken. Har sedan sagt att om det inte då funkar så får det vara. Jahapp och nu har man gått igenom all världens jävla pina med IVFer och annat och står i adoptionskö.

  • Lapinette

    Muffinstönt - nej, det finns liksom ingen logik i det här med att skaffa barn men det känns som vi har sörjt nog och fattat läget. Mår så mycket bättre nu än vad jag gjorde för ett år sedan.

    BS - låter som en söt "saftlek" men har aldrig hört talas om den.

  • Lapinette

    mugglan - du är kvar i Tyskland va?! Jag menar hur har man annars ungått Brian Ferrys brorsans guldmedalj?!!

  • Lapinette

    mugglan - du vet mer än mig. Hade aldrig hört talas om Ferry förutom att hon armbryterskan var tillsammans med en skidskytt.

  • Lapinette

    Det har ju stått en hel del om henne i press och speciellt i samband med den där filmen. Har även sett intervjuer på tv med henne ... men faktiskt aldrig med Ferry.

  • Lapinette

    Vi får hoppas det blir lite mer "action" snart!

    Go Vickan, go, go, go!!!!

  • Lapinette

    Om jag har förstått det rätt så har Vickan ännu inte fått någon liten bebis?! Usch, vad segdraget det verkar!

    Jag satt också som klistrad framför tv'n igår och höll händerna för ansiktet när Anja åkte. Min tanke var antingen vinner hon eller så kör hon ut, det är ju lite hennes devis "kör så det ryker". När hon närmade sig slutet av backen började jag slappna av och tänkte att nu är det grejjat ... pallplats!!! Och så BOOOOOOM! Fasen vad ledsen jag blevs. Stackars, stackars Anja!

  • Lapinette

    nenne - ja den fransyskan var nog jäklig arg på sig själv ... köra på staven!!!

    AM - härligt med en kväll ute men usch vad trist att ni blev osams.

  • Lapinette

    Så typiskt att Vickan som har varit osäker till det här med barnverkstan ska få en så segdragen förlossning och må så dåligt. Krama henne från oss (via sms) Parnassia.

    nenne - jag skulle ha ringt soc.tanten denna vecka för att höra hur det går men har skjutit på det till nästa vecka då maken är hemma. Det har nu gått över två månader sedan vi skickade in papprena men i värsta fall kan vi få vänta i ett halvår. Och det är ingen utbildning vi ska gå ... det är utredning .

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge