• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    Kaninen kryper in i tråden ... det blev lite mycket och sent igår kväll och ingen har jag att skylla på men trevligt hade vi det och maten blev lyckad (om man får skriva så när man själv har lagat den).

  • Lapinette

    Telis - vad skönt att få en hel natts sömn! Tycker annars det låter mysigt med konståkning (vilket jag tycker är den bästa delen med OS) och att ligga i kringla ... lite avis blir jag!

  • Lapinette

    penne - vad är det för gott vin? Enklare att ge mattips om man vet druvan.

    Liten - vad skönt att du får lite avlastning. Krya på dig, många som är förkylda just nu, *peppar, peppar* har jag klarat mig riktigt bra i vinter.

    AM - vad skoj med släktingen. Antar att han blev glad över ditt brev.

    Inte mycket fredagsstämning här inne idag! Själv sitter jag lätt okoncentrerad framför datorn och halvsover så jag är inte heller i något vidare party-mood.

  • Lapinette

    penne2 - känner väl till Châteauneuf-du-Pape (har varit i den regionen bl a och några flaskor ligger i vinkylen). Den brukar mestadels innehålla druvan grenache, kanske lite syrah och så mourvèdre. Absolut inga skaldjur till detta vin!!! Detta vin behöver något myyyycket tyngre i matväg helst vilt om det är något ni tycker om annars skulle jag rekommendera oxfilé med potatisgratäng (vitlök).

    Här har det blivit att äta rester från igår till lunch och ikväll har jag två efterrätter (gjorde extra igår) så vi har vit chokladmousse med lime även ikväll . Kompisarna blev faktiskt imponerade ... det ser ju så snyggt ut när man serverar i höga martiniglas. Tänkte efter träningen ikväll hämta upp lite thaimat som jag tror ska passa med det fruktiga men torra vinet vi drack igår (fick faktiskt en del över) och sen blir vit chokladmousse.

  • Lapinette

    passionblomman - om du inte har ätit lunch så är det nog dags!

  • Lapinette

    pb - gå och ät kvinna! Äta bör man annars dör.

  • Lapinette

    Vickan - vad härligt att det känns bra!!!

  • Lapinette

    BS - vi får se om jag minns det ikväll! Mitt minne sträcker sig tyvärr inte så långt och nu är det ingen idé att fota utan hallonen på.

  • Lapinette

    Tror att de sa på nyheterna att snöstormen skulle komma någon gång ikväll/natt och fortsätta imorgon här i Stockholm. Föreslog till maken att vi skulle ligga hemma i soffan hela dagen och titta på filmer men kom sedan på att vi är inbokade på Cykel Puls kl 11.00 imorgon.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge