• fru AM

    Vi fortsätter blanda och ge

    Lappis: ja vi ska stanna på Långshyttans Brukshotell (tror jag det hette - det var ju flera dar sen jag bokade )

    Det kommer nog bli halkigt bara att ta sig till och från dagis med dubbelvagnen var ett väldigt halkigt projekt i halvsmält sorbet ... Och tur som en tok hade jag/vi. Hade vi vid tre tillfällen gått på andra sidan gatan så hade vi fått isklumpar i huvudet

    Nu känns det plötsligt rätt bra att åka från stan. Tänkte att all snö kanske kan ta och smälta bort här tills dess jag komemr tillbaka. Så kommer jag hem till vårväder och fågelkvitter! OK?

  • fru AM

    Om alla trådisar går ut på gator och torg med sina hårtorkar och blåser järnet nu i en vecka ungefär så borde väl snön försvinna lagom till min hemkomst!? Ingen som har ngt annat för sig, väl

  • fru AM

    JAg är alldeles tårögd efter att ha läst på bloggen om fosterbebisen som kommit till bloggerskan. Och jag är väldigt upprörd över att man som fosterförälder till en baby inte får ngn form av föräldraledighet! De gör ju en STOR insats som på oviss framtid tar hand om en liten bebis - och får bekosta det med sina egna semesterdagar. Helkonstigt.

  • fru AM

    Hej alla! Hemma igen. Hemresan gjorde vi i ett svep 11-18 igår - ingen trafik alls.

    Vet inte om jag komemr lyckas läsa ikapp. Men bara på sesaste sidan ser jag att BS & Astris varit inlagda på sjukhus! Varför!!? Och att Roffe har RS!?? Så här kan ni ju inte göra nör jag är barta ett par dagar - jag blir ju alldeles orolig. Hur mår alla?

    Andra hemskheter? Uppdatering någon (jag försöker läsa ikapp under tiden)

    Vi hade det bra i Sälen - bodde i ett bra hus där jag och Hektor tillbringade större delen av tiden. Antingen inne (när det blåste) eller utanför på promenad när solen sken.

  • fru AM

    RS för både Roffe och Astrid! Läskigt! Pussar till alla sjuklingar.

    Livia var en duktig liten premiäråkare - hasade sig fram och lite ner och upp i någon lift och på rullbandet i barnområdet. Fast mest exalterad var hon nog över hjälmen och skidorna (rosa).



    Sjysst av dig Liten att inte föda förrän jag är tillbaka i stan!

  • fru AM

    Nu passar jag på att försöka läsa ikapp lite smått - medan alla firar fredag och inte hänger i tråden ...

  • fru AM

    Hej BS! Hur är det med Astrid nu?

    Livia åkte bara med sin pappa (skidskolan var fullbokad konstaterade pappan förvånat en dag innan avfärd (NÄHÄ? )) Och hon gillade själva åkandet skarpt fast allra mest gillade hon sina skidkläder, sin hjälm & skidorna

    Hektor blev tyvärr dålig efter halva tiden (magen) så vi fick stanna hemma i stugan medan övriga styrkan åkte och badade i Lindvallen.


    BrudSommar2006 skrev 2010-03-05 19:49:13 följande:
    Hej AM! Blev det något bad för dig och Hektor? Hur gick det för Livia i skidskolan? Var det flera barn med er i skidskolan eller var hon ensam? Åkte hon med pappa i backen sedan?
  • fru AM

    BS: tror inte Hektor smittade någon - det kan ju ha varit en förkylning som satte sig på magen eller liknande (det sägs ju att det kan bli så). Han har i alla fall matvägrat i snart en vecka och varit risig i magen. Men bättre nu!

    Cicci: usch stackars Skorpan som har UVI. Att de missade att ens kolla det på BVC är riktigt dåligt. Var noga med att påpeka det för de så kanske de lär sig något!

    Pochez - jag har verkligen försökt visualisera din nya frisyr (kort och rufsigt uppepå, långt på sidorna och i nacken) men lyckas inte riktigt ... ny bild till galleriet?

    Nu frukost med la familia

  • fru AM

    Vickan: jag tänkte låta fotografera Hektor och kanske övriga barnaskaran snart. Har väntat tills Hektor kan sitta upp är lite med i matchen osv. Blir lite roligare bilder då - men du kanske menade en sån där fin familjebild som BS har på FB - då kan ju Trollet vara hur liten som helst.

    Har du bestämt hur du ska göra med din kompis disputation och Trollet?

  • fru AM

    Alternativt vänta med proffsfoto tills han kan ligga på mage och trycka upp överkroppen med armarna.

    Det där med disputationen: det kan ju bara du avgöra - du känner ditt Troll bäst och känner själv vad du orkar med.


    viktualia skrev 2010-03-06 15:21:36 följande:
    AM - just det... det är frågan om man ska ta bilderna före eller efter han har lärt sig sitta.. hm.. funderar vidare...Ang utflykten till kompisens disp - mjaaa jag har inte bestämt mig men det lutar nog åt att jag begår utmaningen att rådda ett Troll och mig själv i offentligheten under mindre dramatiska former.. men jag grubblar vidare..
Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge