• fru AM

    Vi fortsätter blanda och ge

    Telis: såna där kräkningar hade Livia också - på bara bröstmjölk - när hon var 6-8 veckor. Men hon blev ingen kräkis. Jag tror Televinken åt för mycket helt enkelt och kanske för fort.

  • fru AM

    Clarion N. Bantorget har bara brunch söndagar
    Mornington startar brunch kl 12
    Elverket startar brunch kl 11 - men man måste vara 10 pers för att boka (fast är vi där kl 11 så får vi nog plats). (11 är dock en dum tid för mig och Hektor så vi kommer nog lite senare.)

  • fru AM

    www.zack.eu/index1.html kolla i kökssortimentet


    Parnassia skrev 2010-03-09 11:24:35 följande:
    Sådana trasor kan man inte ha för många. Får man ge en utmaning till trådens googledrottningar?Jag söker en hushållsrullehållare att sätta på väggen vid diskbänken, men hittar ingen... Hittar bara sådana som står på bänken eller bordet. Helst ska den vara i matt stål.
  • fru AM

    PB: eller så sätter man sig ner och skriver en helt underbar "trådkrönika" med hög igenkänningsfaktor ...! PB, du är en naturbegåvning! Stor kram till vårtrollet!

  • fru AM
    passionsblomman skrev 2010-03-09 13:18:54 följande:
    Och VISST är det så att när det där plejset jag sökte jobb på inte ens brytt sig om att svara en gång, så kan de gott ha sitt usla ställe för sig själva? Eller huuuur?
    Absolut! Jag tycker till och med att dom kan sticka och brinna och stoppa upp en gladiolus därbak!
  • fru AM

    Jag tycker vi bestämmer Elverket på lördag. Jag kommer kanske något senare men ni kan ju ropa på mig om ni sitter vid ett bord och ser något långt och förvirrad snurra omkring.

  • fru AM

    Femina tror jag kan passa sinnesstämningen Liten. Synd att tidningen Eco Queen inte finns längre för då hade jag tipsat om den

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge