• Telis

    Vi fortsätter blanda och ge

    EA, min man är (obviously) också dålig på att tömma fickorna men jag vill inte mamma honom så mycket att jag tömmer hans fickor. Han får skylla sig själv.

  • Telis

    Ha det så fint i Åre, nenne! Gissa om jag är avundsjuk.

  • Telis

    Hörre ni, kära skräcködlekollegor, att väga så mycket som man mår bra av är ju en sak men snälla, jämför inte med vad vågen stod på för tjugo år sen. Det är inte meningen att man ska väga lika mycket när man är nästan medelålders som man gjorde som tonåring. Släpp sargen och njut av era kroppar, ni är ju skitsnygga allihopa. I synnerhet för att vara skräcködlor.

  • Telis

    Fast på tal om kilon så fick vi på BVC idag reda på att Televinkens viktkurva dippat. Jag som tycker att han är så rund och go.

  • Telis

    Lappis, hmm, ja okej då, fyra år kan väl vara okej.

  • Telis

    Ore, jo det var faktiskt det rådet vi fick, att försöka få i honom mer mat. Vi ger ju bara på flaska så vi får väl göra större portioner och se till att han aldrig tömmer flaskan helt. Nu gör vi 120 ml och äter han upp det och verkar nöjd så brukar vi inte ge mer. (Om han fortfarande verkar hungrig så får han förstås mer.)

  • Telis

    AM, jag vet verkligen inte hur det kan komma sig! Jag tycker att han äter bra och han kräks visserligen efter nästan varje måltid men inga större mängder. Visst, han har ätit lite sämre dom senaste två-tre dagarna men det borde inte påverka så mycket, det är ju ändå två veckor sen vi vägde sist.

  • Telis

    Tack, PB! Jag vet att man inte borde lägga så stor vikt vid dom där kurvorna men man blir ju lite orolig när han gått upp så lite dom senaste två veckorna och undrar vad det beror på. Jag hoppas att det bara var en tillfällig dipp och att det vänder igen snart.

  • Telis
    viktualia skrev 2010-03-18 10:28:43 följande:
    Men än så länge har jag faktiskt tråkigare än vad jag trodde att jag skulle ha... hm....
    Hahaha, är det möjligt?!

    Cicci, jag lider med dig! Och med dom stackars barnen som är sjuka. Fina, fina Victor som är så tapper, det låter ju hemskt med falsk krupp.

    Oupsie, meh, har du inte sökt något jobb i Stockholm? Här är vi ju massor med trådisar som vill luncha och bruncha!

    Hattis, vad tråkigt att det inte blivit något plus än men roligt att se dig igen !
  • Telis

    Här sitter Televinken och jag och väntar på att farmor/svärmor ska dyka upp. Hon kommer till stan över dagen bara för att gosa med T.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge