• Telis

    Vi fortsätter blanda och ge

    Vickan, ja det är såna flaskor vi har. Vi hade inte heller fattat att det var dags att byta till storlek 2 så vi kör också med ettan. Men precis som Astrid så verkar inte lille T bekymra sig för det.

    Huset var väl fint men jag fattar inte hur folk kan vilja bo så där. Det är ju så kalt och kallt och opersonligt.

    snaily, åh förstår våndan! Men snart får du världens trevligaste sällskap som kanske skingrar tankarna.

    MSW, uppe på Götgatspuckeln finns det ett gäng pubar som har bra hamburgare och på St Paulsgatan (en tvärgata till Götgatan i backen ner mot Slussen) finns ett Texas Longhorn som har riktigt bra hamburgare, enchiladas och sånt.

  • Telis

    NÄR slutar barn att skrika så förb*nnat när dom är hungriga?! Det är sjuuuhuuuukt stressande att tio gånger om dagen stå och fippla med nappflaskor och micro med en hand och en sexkilos potatissäck i den andra, samtidigt som man har ett flyglarm i öronen. Jag är inte ett dugg förvånad över att stridspiloter får öva svåra situationer med spädbarnsskrik i hörlurarna!

  • Telis

    muggles, jag är helt övertygad om att Televinken låter mer än ALLA andra barn. Jag kommer att få högt blodtryck om han inte lär sig prata snart.

  • Telis
    viktualia skrev 2010-03-24 11:25:53 följande:
    Telis - tjaaa när Trollet vrålar som värst och jag inte kan göra något åt det på direkten så brukar jag helt grymt se till att han befinner sig i ett annat rum än jag.. för röstresurser har den lilla mannen absolut!
    Även när du är ensam hemma? Det skulle jag aldrig greja.
  • Telis

    Grattis till shoppingen, AM!

    Hur är det, har du berättat för din man om din fredstrevare med hans ex?

  • Telis

    Själv har jag varit ute och gått i det fantastiska vädret. Men dra mig baklänges vad det var jobbigt att plöja fram med barnvagn genom snömodd, lera, stora vattenpölar och ren blankis. Nu måste jag gå och dö en smula.

  • Telis

    Wiiiiiiiihiiiiiiii!! snaily! Efter vad jag vet så är ett streck alltid ett streck och att det är svagt i början och sen blir starkare. Grattis, grattis, grattis!!!

  • Telis

    Tänk, ett plus på Marie Bebådelsedag, det är ju synnerligen passande! Betyder det att det blir en liten Jesus i tråden?

  • Telis

    Krya på dig och resten av familjen, Cicci!

    AM, du kommer att vara snyggast vad du än tar på dig imorgon!

    september, jag fortaätter att hålla tummarna och tycker att det låter mer som graviditetsillamående än magsjuka!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge