• snaily

    Vi fortsätter blanda och ge

    Ingen fara alls med era avslöjanden, Telis och Koko!

    Koko
    Jag blir alldeles tomatröd i ansiktet av alla dina snälla ord. Härligt att hemresan gick bra!

  • snaily

    Vänner
    Gillar också lillprinsens namn, jättefint! Krya på dig, vidrigt att vara sjuk ovanpå de andra krämporna!

    Parnassia
    Håller tummen för att Korven vill se dagens ljus snart!

    PB
    Tycker det låter bra att du är vid dina sinnens fulla bruk fortfarande efter 9 dagars ruvning , det är väl ungefär allt man kan begära! Håll ut!

    September
    GRATTIS till det pickande hjärtat!! Vilken vecka var du alltså i nu? Jag har inte helt fattat hur man räknar än...

    ...Pratade nämligen med Falun igår som sa att ett tidigt VUL bör göras om ca 3 veckor. Mailade min hemortsläkare om det - som såklart hade påsklov men ändå svarade på mailet, guldsjärna åt honom - som gav oss en tid den 15/4. OM man räknar ÄP som v 2+0 - gör man det??? så ska jag vara i 7+0 den dagen, det är exakt 5 veckor efter ÄP. Är det för tidigt för att se något? När har ni andra IVFare fått göra det första VUL-et?

    Har idag varit iväg och åkt skidor med en kompis som är i närheten den här veckan (=11 mil bort, ett stenkast ). Trevligt, men nu väntar duschen och sängen!

  • snaily

    PB
    Ok, en veckas ruvning alltså, jobbigt nog! Jag tror molvärk är BRA! Det är mitt hittills enda symptom, förutom onda bröst vilket ju även kan vara prog.effekt. *trycker på fast-forwardknappen åt dig*

  • snaily

    Tinga
    Jag förstår precis vad du menar! Och det var just så jag tänkte när jag valde att testa 14 dagar efter ÄP.

    Hej förresten!
    Här bara jobbar och jobbar jag. Var jättetrött igår kväll - inbillar mig att det kan vara lite hormontrötthet, eller i och för sig är jag ju ungefär så trött för det mesta - så gissa om jag blev förtvivlad när jag blev tvungen att pallra mig upp ur sängen och åka långt på en sjukresa! Tvingade med mig maken för första gången, som körde på vägen hem medan jag sov som en gris.

    Tittar in lite senare - Glad påsk på er!

  • snaily

    passionsblomman skrev 2010-04-01 13:24:45 följande:


    En sak läkaren sa efter återinförandet var att "är embryot bra nog för att bli ett barn så blir det det, du behöver inte fundera över din livmoder eller något annat. Det är egentligen redan klart och ligger bestämt i embryot, bara det att vi inte vet resultatet ännu."Det var rätt skönt tyckte jag. Seda kan man ju vrida och vända och grubbla sig blå iallafall....
    Det var ju en rätt bra tankegång! Jag har också försökt tänka så, att man inget kan göra för att påverka utgången, och det hjälper något i alla fall. Fast såklart - när jag tvingades jobba i natt trots den stora tröttheten så fick jag förstås för mig att det skulle kunna vara dåligt för Ynglet, men kvinnor har nog varit sjukt trötta och utmattade och utarbetade och stressade i alla tider och ändå lyckats vara gravida...

    Just det - Lappis - tjohooooo!! Så kul att det äntligen händer något på adoptionsfronten!
  • snaily

    Påskhej!

    PB
    Neeeeeeeej, nej nej nej nej nej nej!! Skit! Testade du med morgonurin? Det KAN ju dröja någon dag till innan ett plus visar sig, men jag förstår om du känner dig helt uppgiven, det skulle jag också gjort. Skickar stora kramar och håller fortfarande tummarna!

    Tinga
    Vilket elände hos er också!! Hoppas på snabbt tillfrisknande hos stackars lille Puff!

    Vänner
    Tack för fin förlossningsberättelse, jag tror också alla orkade läsa hela!

    Parnassia
    Krya på ryggen! Varför är tigerbalsam inte ok när man är gravid förresten?

    Koko
    Å vad er påskmiddag lät trevlig!

    Ore
    Jag har också blivit lurad av såna där godisstenar.

  • snaily

    Har besök av kompis med hund hela påskhelgen, mycket trevligt! Igår var vi ute på en superlång skidtur på ett stort och fint fjäll där vi var nästan ensamma i solen, hur härligt som helst! Idag var hennes hund lite trött så det blev en kortare skidtur, spenderade desto mer tid i solgropen på fjället. Typ tre timmar. Rätt så fräknig nu.

    Igår var vi på påskmiddag på "gourmetrestaurangen" (du vet vilken, Koko) - supergott, och det var inte SÅ jobbigt att avstå från vinet faktiskt!

    Däremot börjar jag känna mig lite bekymrad - jag borde vara i v 5+3 och har typ inga symptom! Lite lite öm i brösten, that's it! Haft lite molvärk i magen tidigare men tycker inte jag känner det längre. Och när är det meningen att man ska börja bli illamående egentligen? (Jo, jag vet att inte alla drabbas men jag har alltid inbillat mig att jag kommer vara en sån som får precis alla krämpor.) Nojar och är orolig för att Ynglet dött. 11 dagar kvar till VUL...
    Tog förresten ett till grav.test igår, ett Clearblue som gav ett väldigt starkt plus, alltid nåt...

  • snaily

    Telis och MSW
    Tack för lugnande besked! Men kan inte låta bli att noja lite, skulle bli överlycklig för lite illamående just nu.

    Mer snö, igen?!? Här är det ännu en strålande solig dag. Hemskt att säga men tror inte jag orkar göra något annat än att dåsa på altanen idag... får se om min gäst håller med.
    Om er väderteori stämmer kommer det förresten bli en halvdan sommar här uppe... vi får se.

    AM
    Lycka till! Finns det någon länk till huset som man kan få kika på?

  • snaily

    Parnassia
    Heja heja, lycka till! Hoppas det blir en bra förlossning med lilla korven!

    Izzie
    Tack!
    Spännande med syskonförsök för er!

    AM
    Vilket gulligt hus - och i helt rätt del av länet!


    passionsblomman skrev 2010-04-05 13:14:27 följande:
    Snaily, jag säger som jag sa till Snorkis när hon äntligen plussat- bestäm dig för att du är gravid för sällan i livet för att nojja bort tiden! (väldigt lätt att säga iofs, och skulle ag någonsin plussa igen är jag rädd att det skulle bli en betydligt mer orloig graviditet än den förra ra för att vägen varit så lång)Jag hade inga kännbara symtom alls i början. Inga onda tuttar eller illamående. Det illamående jag hade kom senare som för de andra.
    Du är så klok, som vanligt!
    I ärlighetens namn så nojjar jag ändå mycket mindre och njuter mer än vad jag trodde var möjligt för en nervös och orolig snigelsjäl som jag - och det tar jag som ett bra tecken. Och om jag ska leta symptom så är jag nog tröttare än vanligt och framför allt ARGARE än vanligt! Tycker lite synd om kompisen som var här och hälsade på som fick bevittna annars sällan skådat snigelhumör.

    Tungt för dig (PB) att vänta ända till torsdag på att få slutgiltigt besked... *skickar en stor skopa tålamod ihop med en kram*
  • snaily

    Det må jag säga var snabbt jobbat!!
    Stort jätteGRATTIS till dottern Parnassia!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge