• snaily

    Vi fortsätter blanda och ge

    FruE
    Menar du laktobacillerna? Små vaginalpiller som man stoppar upp vaginalt, väldigt enkelt. Har även provat Lactal gel men tycker det är lite väl kladdigt och hjälper inte lika bra.
    Bra med din gyntid! Skadar ju inte att kolla upp lite extra.

    Tinga
    Jag tror inte vi ska dit samma helg så det är nog lugnt!

  • snaily

    FruE
    Hi hi, här kokas inga egna mediciner. Det enda besvär jag haft är lite halvunken lukt, jag verkar ha väldigt känsligt luktsinne för märker av minsta förändring. Den ena sortens kapslar finns på apoteket och den andra har jag köpt på nätet. Frågar man sjukvården så verkar åsikten vara att de inte hjälper, men mig hjälper de i alla fall!

  • snaily

    FruE
    Jag fick diagnosen (och recept) via mail från min virriga doktor efter att jag beskrivit symptomen i ett mail - så så värst noggrant undersökt har jag ju inte blivit...

    Muggles
    Skålar med dig i en alkoholfri snaps! *hick*

  • snaily

    Muggles
    Ok, major äckelvarning nu! Känsliga uppmanas blunda. Fisklukt är väl det klassiska, men det jag har känt liknar mer gammal kvarbliven efterbörd hos ko, fast MYCKET svagare lukt tack och lov. Alla förstod precis vad jag menar, eller hur?

  • snaily

    Nähä, om jag skulle sluta prata snuskigheter och åka och handla istället kanske!

  • snaily

    Ja just det, grattis på namnsdagen skickar vi ut lite diffust sådär!

    Härligt med den trevliga grannen, PB! Såga på!

    Parnassia
    Besök av kommunalråd, det var värst vilken högtidlig uppvaktning!
    Undrar om det går till så i våra trakter också? Men om det blir ett barn av den här graviditeten så är det nog snarare VI som borde bjuda kommunen på fika - det är ju de som betalt vår IVF.

    Inte bara här det är blåsigt idag, hör jag. Gått en lång långpromenad så nu förtjänar jag att bara slöa i soffan en lång stund. Ganska skönt att inte göra nånting alls.

    Berättade förresten för mina föräldrar (läs: mamma) igår om att vi sett ett pickande hjärta på VUL - de har varit medvetna om vår IVF men inte frågat någonting om hur det gått efter ET! Och jag berättade aldrig när jag plussade, tänkte att min syster kanske skvallrade för föräldrarna, men det hade hon inte gjort. Så igår frågade mamma bara i förbifarten om hur det gått "med magen", så då berättade jag. "Jaha vad kul" blev väl reaktionen ungefär men inga fler frågor. De är märkligt ointresserade på något konstigt sätt! Tror kanske de tycker att jag och maken inte skulle bli några lämpliga föräldrar...? Eller att de har tillräckligt många barnbarn redan? Ja, inte vet jag.

  • snaily

    Hej på er!

    Grattis till fina värden MSW, hoppas det håller i sig!

    Hoppas du har det bra i Gtb AM!

    Muggles
    Hur går det med grubblerierna?

    Koko
    Vilken tuff period du har nu - skickar kramar och snigelkraft i stora lass!

    Skickar en skopa kramar till BS också förresten!

    Vickan
    Äntligen kom mjukliften, tjohoo!

    Apropå mina föräldrars reaktion - förresten är det bara mamma som jag pratat med, min pappa är inte riktigt som alla andra Han har inte sagt ett ord om hela historien och räknar inte med någon kommentar förrän (om) det blir en synlig mage, om ens då. Men det kan nog ligga mycket i som ni har sagt, att mamma kanske är lite orolig och inte vågar ta ut glädjen i förskott. (Vem vågar det förresten, inte jag...) Hon har nämligen haft ett (?) missfall själv - inget som pratas om i min familj.

    Idag har jag förresten äntligen drabbats av lite symptom! Antingen det, eller så håller jag på och blir sjuk! Är trött trött trött och alldeles matt. Ingen bra kombination ihop med beredskap idag, hoppas det blir lugnt, peppar peppar... Försökte sova lite på eftermiddagen men fick ge upp det projektet, för i samma sekund som jag somnade så ringde telefonen. Sen upprepades exakt samma sak när jag somnat om för andra gången. När jag försökte somna om för tredje gången så skällde Korven på något, och jag fick inse att projektet var kört.

    Jaha, typiskt! Nu fick jag jobb...

  • snaily

    Hej era galningar, vad ni skriver! Ska texten se såhär liten ut?! Konstigt med det här nya.


     


    Muggles


    Här är en till som är besviken på den uteblivna snickaren!


     


    Ska snart ge mig på projekt ikappläsning av resten av dagen. Har precis varit till jobbet och hämtat en massa mediciner och grejer - Korven är sjuk och mår jättedåligt! {#lang_emotions_throwup} Han har kräkts en massa gånger och har diarré, ligger nu och sover och är helt slut. Man blir ju alldeles bekymrad och ledsen när det är ens eget djur som är sjukt, även fast jag vet att han säkert är på banan snart igen. HUR ska det bli när (om) man får BARN som blir sjuka!? Säkert några gånger värre.

  • snaily

    Puh - nu har jag läst allt ni skrivit och blivit helt trött i ögonen, så hoppas ni förlåter mitt bristfälliga engagemang. Det har förresten snöat ymnigt en stund och är alldeles vitt ute. Snart ska jag plåga Korven genom att tvångsmata honom med vätskeersättning stackarn, han ser så ynklig ut.


    Nenne - FY så läskigt med "hålet"! Kom hit så jag får sy ihop dig genast!


    Porchez - GRATTIS till lyckad intervju! Nu hålls tummarna.


    PB - låter som din sambo har en riktig "man cold"!


    Min man blir heller aldrig sjuk, tror han varit sjuk (som i sängliggande sjuk) en gång på 7 år, och då var det vinterkräksjuka.


    Muggles - toppen med bra spermier, men förstår att ni har en del att grubbla på ang ivf eller ej... Jag måste bara flika in att jag mådde fysiskt bra trots alla hormoner och konstigheter, och när man väl satt igång karusellen så kändes det inte som en lika stor grej som det verkade innan... Det jobbigaste var förstås det misslyckade första försöket, och sen var ruvningen påfrestande fast min enda ruvning gick ju rätt bra får jag väl erkänna. Förresten, ni som inte har 13 mil enkel väg till ultraljudsläkaren och 30 mil till ivf-kliniken - vad väntar ni på!? (Våra ivf-försök har kostat en del bensinpengar kan man säga...) Skämt åsido, hoppas ni kommer fram till ett beslut som känns bra för er båda.


    BS - Heja Iris, och heja din kommande trådstart!

  • snaily
    snaily skrev 2010-04-21 21:14:01 följande:
    Jag måste bara flika in att jag mådde fysiskt bra trots alla hormoner och konstigheter,
    Hi hi, förutom den där överstimuleringshistorien förstås, tänk vad fort man glömmer!
Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge