Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Vi fortsätter blanda och ge

    Barnvagnar är ju absolut stöldbegärliga, för min del har jag ännu inte behövt lämna den utanför något café eller så och hoppas att jag slipper så länge, sitta på en pinnstol och amma i offentlig miljö är inget för mig.

  • BrudSommar2006

    Bakkers trädgårdstips för mars - Nu är det dags att plantera!, Gödsla rabatter och rosor, beså kala fläckar i gräsmattan med gräsfrö. Vilken värld lever de i...!?

  • BrudSommar2006

    MSW, varför får han inte vara med på dagispicnicen? Har jag missat varför han är hemma kanske?

    Jag har fått livet åter med Iris på dagis, tjoho!

  • BrudSommar2006

    AM, vad kul med mammagruppsträff! Jag har lappsjuka av att sitta här hemma men de sade ju att vi inte skulle träffa andra barn på flera veckor och det har bara gått drygt en så det är nog till att vänta lite till tyvärr.

  • BrudSommar2006

    Ja när hon kommer hem med magsjuka får jag väl äta upp att jag är så glad nu...

    Jag kör med flaskborsten med skumgummit, visst, de går sönder rätt ofta så att man får köpa nya men de andra flaskborstarna jag provat är inte lika bra.

  • BrudSommar2006

    Just nu tittar Iris på Saltkråkan all tid vi tillåter. Detta har fått mig att vilja ut i skärgården mer än någonting annat i sommar! Vi är ju normalt sett på Öland mestadels men där finns ju ingen skärgård och inte är vi speciellt nära vatten heller. Det finns inga såna mysiga små stränder eller klippor alls.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, jag vill minnas att jag redan förra året googlade på att hyra hus i skärgården men blev alldeles snurrig av att försöka hitta något och gav upp. Ansträngde mig antagligen inte tillräckligt.

    Nu har jag beställt plantor till barnens blomrabatt, malva och flox, borde komma framåt vårkanten, 19 plantor beställda. Får kanske köpa till någon mer sort också när jag hittat något, jag är stolt att jag lärt mig namnet på de här två.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, samma här!

    Iris dricker bara tetravälling och känner jag mig själv rätt så kommer Astrid att bli likadan. Inte för att det går åt några större mängder, Iris får 40 ml välling och resten vatten per flaska och hon dricker den kall.

  • BrudSommar2006

    Nenne, jag tror på en tjej!

    Snigeln, det här bara måste gå vägen!

  • BrudSommar2006

    Nenne, med moderkakan i bakvägg borde du ju börja känna mer snart, vad spännande!

    Lapinette, jag vet inte om jag skulle klara att läsa den där boken, oj vad sorgligt. Men det måste vara en väldigt vacker bok.

    Muggles, när var det ni skulle tillbaka till gyn? Minns att du pratade om ett år efter MA men när blir det?

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge