Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Vi fortsätter blanda och ge

    Hej Frejis också, det var längesedan!

  • BrudSommar2006

    Cicci, tänk vad mycket som kan strula i den här barnkarusellen och gör det uppenbarligen också när man minst anar det. Urinvägsinfektioner är ju tyvärr rätt vanligt på småtjejer har jag förstått.

    Har inte koll på tid och plats för brunchen eftersom jag inte får ta ut Astrid bland folk.

  • BrudSommar2006

    Lapinette hann före, vad bra.

    Vill så gärna att Snigeln ska titta in nu.

  • BrudSommar2006

    Vickan, va, vägde de på förlossningen? Varför då?

  • BrudSommar2006

    Vickan, imponerande att ni kör egen säng fast du ammar, det hade jag aldrig pallat! Kör man med flaska som Telis kanske det är lika bra.

    Telis, skorv redan, dit har vi inte hunnit än men jag förutsätter att det kommer.

    Nenne, jag såg också Notting Hill när den gick nu senast, vet inte för vilken gång i ordningen. Imponerande dröm hursom!

    Jäklar vad det vräker ner snö här, jag är så otroligt trött på eländet. Maken tog en bild från centrala Stockholm igår på väg hem från jobbet, bara för att visa, och där är det barmark och inte en gnutta snö i sikte, det är som en annan värld!

  • BrudSommar2006

    Är det ens möjligt att ha kräksjukaoch ta hand om barn samtidigt, det finns ju inget man blir så risig av?!

    Jag ringde dagis igår och fem barn till hade precis insjuknat på morgonen så inget dagis för Iris än på länge, suck. Vi hade ju räknat med måndag men det börjar ju kännas tveksamt nu.

  • BrudSommar2006

    Vickan, Astrid har haft sprickor i ljumskarna som tom blödit lite grand, plus att hon fick enorma blåsor och utslag under plastremsan med hennes namn på runt armen som de satte dit på sjukhuset, huden skalades av som en brännskada, och vi blev rekommenderade Idomin vilket har fått det att läka jättefint. Annars använder jag Inotyol till det mesta.

  • BrudSommar2006

    Ska ni köpa Renässans/nässpray så fick jag tipset på sjukhuset att det är bättre med just spray än pipetter för sprayen ger en skjuts in i näsan som får bebisen att nysa, vilket får ut mer än att bara droppa in från en pipett.

  • BrudSommar2006

    Miniderm är fantastiskt på torra bebisfötter, fast badolja i vattnet fungerar nog bättre på bebisar som inte har så mycket hår än om man inte vill att bebisen ska se ut som Elvis Presley.

  • BrudSommar2006

    Hopplöst att riva av bebisnaglar tycker jag, har ingen aning om hur Apotekets sax ser ut men vår från Babyland är fantastisk.

    Lapinette, jag verkligen gillar huset invändigt men även om det är svårt att se med snön så känns det som att det blir svårt att få den tomten mysig?

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge