Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Vi fortsätter blanda och ge

    Vickan, jag lyckas inte få någon ordning på de rivande små naglarna hur jag än försöker!

    Tinga, jag håller med dig vad det gäller svängbara framhjul, hade fasta först till Iris men när man väl känt hur det är med svängbara vill man aldrig mer ha fasta. Då bor jag också i förorten, är inte så mycket i affärer och är ute i skogen hos mina föräldrar mycket. Har aldrig behövt låsa framhjulen fast det knappt gått att ta sig fram här i snön även utan vagn, vår väg plogas inte alls för den är privat. Vändbart styre ser jag inte vitsen med, det går ju som sagt alltid att ta av och sätta sittdelen åt andra hållet så småningom när det behövs, innan dess kan man väl ha ett parasoll så att de inte får solen i ögonen om nu det är ett problem.

  • BrudSommar2006

    September, ja fasta hjul drar bara iväg dit man inte vill om man är ute och går i ojämn terräng och så får man hålla på och lyfta framvagnen hela tiden, jag fick jätteont i armarna, man det kanske är bra att de går att låsa i alla fall, har du behövt låsa dem någon gång?

    Vi köpte Iris Emmaljunga Cangaroo just för att den skulle gå så bra i terräng och det stämmer verkligen (en trehjuling med svängbart framhjul). Såg att den fick dåligt betyg i Råd & Röns barnvagnstest nu i veckan för att bromsen inte höll om man parkerade i lutning. Tror aldrig att jag gjort det så det har jag ännu inte märkt.

  • BrudSommar2006

    September, vi har stora hjul fram också, undrar om det är därför jag inte behövt låsa dem.

    Lapinette, vad roligt med alla era middagar!

    Vickan, oj, minns inte när jag drack en drink senast, än mindre blandade en, är glad att det nu kan bli ett glas vin då och då!

    Liten, i helgen smäller det!

  • BrudSommar2006

    Vi ska äta middag hos mina föräldrar imorgon, typ de enda vi vågar träffa just nu. Annars ska vi väl vara hemma med sjuka barn...

    Hittade tacos i skåpet så det får det bli till middag, tur att datumet inte gått ut för de har legat sedan jag blev gravid och illamående!

  • BrudSommar2006

    Hej AM! Blev det något bad för dig och Hektor? Hur gick det för Livia i skidskolan? Var det flera barn med er i skidskolan eller var hon ensam? Åkte hon med pappa i backen sedan?

  • BrudSommar2006

    AM, det är så mycket bättre med Astrid, hon hostar lite fortfarande och är lite snuvig. Vi vet ju inte vad hennes blodvärde är förrän vi fått tid på barnläkarmottagningen här, de ringer väl så fort de fått remissen gissar jag, men det borde vara ok. Det enda är väl att järndropparna gör att hon får ännu mer problem med sin redan problematiska mage så att hon skriker mycket men, men. Om en månad eller så hoppas jag att vi får slippa dem.

    Iris ligger just nu och kan inte somna fast hon brukar somna vid åtta, hon sov nämligen hela eftermiddagen idag. Vi har båda två sagt att det är helt otroligt vad hennes tal har utvecklats den här veckan hon varit ifrån oss.

    Trist är att vi inte vet när hon kan gå till dagis nästa gång för där går det maginfluensa och det törs vi inte utsätta Astrid för nu när hon haft diarré och gått ner i vikt och vi fått trycka i henne mat utan att hon gått upp än, vi måste till bvc och väga efter helgen. Det kommer att bli jättejobbigt att ha henne hemma efter helgen, suck.

  • BrudSommar2006

    AM igen, vad trist att Hektor blev dålig, typiskt! Han smittade ingen annan i alla fall?

    Hej Cicci! Vad skönt med läkartider så att ni får ordning på det här nu, det måste ju varit väldigt plågsamt för henne att gå med det här så länge. Hoppas att antibiotikan hjälper nu. Ha en så bra helg ni kan!

  • BrudSommar2006

    Hej, jag är här och läser allt men med en Astrid som inte sover mer än tre minuter i sträck och en Iris som vill ha uppmärksamhet fast det inte går så blir det knepigt att skriva. Är lite trött på pekfingervalsen med ena handen som nu också.

    Var hos mina föräldrar igår och ska tacksamt nog dit imorgon och torsdag också. I eftermiddag kommer maken hem tidigt eftersom jag och Astrid ska på tvåmånaderskontroll så det blir en kort dag tack och lov. Tänkte skippa först men på Astrid Lindgren tyckte de att vi skulle gå.

  • BrudSommar2006

    Jaha, nu väljer Astrid att sova så klart, bara för att Iris sover också. Det jag behöver är ju fem minuter att få rå om Iris utan att Astrid illvrålar bredvid men det verkar inte bli idag då. En fem - sex gånger idag har hon somnat när hon legat och snuttat, jag har väntat tills jag trott att hon sover djupt och burit henne till vagnen, och vips, klarvaken och illvrål. Jag har inte ens haft två minuter att byta blöja på stackars Iris idag utan att hon har skrikit under tiden, det är så trist.

    Nåväl, nog om detta.

    Liten, så du är här fortfarande, jaja, nu måste det bara vara dags när som helst.

    Hej Zozo!

    Synd att jag missar brunchen men jag ger mig inte ut bland folk med Astrid, typ nånsin mer, och definitivt inte nu när kräksjukan härjar som värst och jag håller Iris hemma just av den anledningen. Typ alla vi känner med småbarn är eller har varit sjuka och vi hann ut från sjukhuset precis i tid för sedan började det gå där så att den andra RS-familjen från dagis fick det när de var inlagda. Just RS är ju annars något vi inte är särskilt rädda för just nu, Astrid är ju immun nu resten av säsongen och troligtvis nästa år också.

  • BrudSommar2006

    PB, när gick ansökningstiden ut?

    Jag gillar också våren men kommer inte blir på något vidare bättre humör innan snön är borta har jag en känsla av. I alla fall inte innan gatorna här är rena så att jag kan gå ut med vagnen. Visserligen är det roligt så länge Iris kan åka snowracer men det är ju i det närmaste över nu i alla fall.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge