Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Vi fortsätter blanda och ge

    Heja Nenne i andra tråden!

    Idag ska det hämtas ut järnmedicin till Astrid, att ges tre gånger om dagen och hon kommer tydligen att bli jättehård i magen, jippi, hon som redan skriker så mycket, och vi måste hålla på till i mitten på april minst. Innan dess ingen försäkring så klart. Mitt immunförsvar verkar ha brutit ned Astrids röda blodkroppar så illa att hon inte lyckas få upp sitt hb över 80 själv. Ska det aldrig ta slut...

    Lapinette, törs inte googla och det var nog tur att jag inte såg programmet. Stackars familjer som drabbas.

  • BrudSommar2006

    PB, vad spännande med sprutstart!

    AM, vilka otroligt klantiga sopgubbar! Vi körde på i ett förra året med lunchstopp bara men det var rätt jobbigt faktiskt även om jag inte minns att det tog åtta timmar men det kanske det gjorde. Var stannar ni?

    Koko, här är en till som tycker att det är obegripligt att du överlevt hittills utan nässpray!

  • BrudSommar2006

    AM, aha, Långshyttans!

    Koko, det verkar vara Minifom och Sempers magdroppar som gäller men det hyser jag inga stora förhoppningar om, tycker inte att de verkar hjälpa alls, vi provade dem ju till Iris.

  • BrudSommar2006

    Och så klart har hon fortsatt sämre immunförsvar med så lågt blodvärde, dubbelsuck.

  • BrudSommar2006

    EA, åh vad mysigt med ett bad! Undrar när jag får uppleva det nästa gång, kan inte med att ligga i badet med maken svettandes med en illvrålande Astrid som är fallet nu varje gång jag lämnar över henne för att kliva in i duschen...

  • BrudSommar2006

    Hm, vi har haft besök av en dagiskompis i eftermiddag och suttit och fikat, jättetrevligt. Fast istället för att somna när vi kom hem från dagis somnade Iris så klart halv fem istället och sover fortfarande.

    Astrid är dock vaken som vanligt, fattar inte att hon sover så lite på dagarna. Fast faktiskt verkar hon gilla att ligga i vagnen till skillnad från Iris, hoppas att det håler i sig. Idag tog jag vagnen och snowracern och hämtade Iris, jättemysigt i solen!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, vad är det som har gjort kön så mycket längre? Är det något som strulat i landet? Det är klart att ni kommer få behov av hus, även om det är jäkligt att väntan blev längre så kan det ju omöjligt vara så att de lägger på ett år av köande för varjr år som går utan det klart att det blir er tur nästa år senast.

    Muggles, vilket skräp. Hur var det, du ville inte chansa på att prova pergo och inte ivf heller?

    Det är redan dags att hämta Iris, jag fattar inte att tiden går så fort, man hinner typ bara gå runt och bära på Astrid, försöka få i sig frukost och lunch, köra en tvätt och planera middagen så har dagen gått. Fast idag har jag också hunnit skriva i Iris och Astrids böcker och plocka fram och inspektera storlek 68 för framtida bruk, alltid något.

  • BrudSommar2006

    Sitter och tittar på The time traveler's wife, jag hade ingen aning om att den skulle vara så sorglig. Fin, men så otroligt sorglig, inte bra med mina hormoner...

  • BrudSommar2006

    Nu är jag igenom, vilken pärs. Maken sade att i fortsättningen skulle han läsa på bättre innan han låter mig se filmer!

    Liten, jag håller tummarna för att det inte blir inatt. Skulle det krisa så ring dina föräldrar för att ta hand om Mindre och systern för att ta hand om dig för med 40 graders feber lär väl inte stackars maken klara sig själv knappt. Annars kan jag tänka mig att en sjuk make borde kunna få följa med fast med munskydd?

    Tinga, hoppas att det ordnar sig med dina villkor!

  • BrudSommar2006

    Snigeln, det bygger ju på att ni bara flaskmatar!

    Telis, hundar tål väl inte choklad, tur att vovven klarade sig!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge