Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Vi fortsätter blanda och ge

    PB, hos er rinner väl allt smältvatten ner i ån kan jag tänka? Någon risk för översvämning?

    Här betvivlar jag att det blir någon blomstring av större skala än vanligt för vi har helt enkelt inte tillräckligt med blommor för det! Hur får man som det ser ut på många äldre tomter där scillan, pärlhyacinterna och jag vet inte allt typ har spridit sig över hela gräsmattan? Här håller sig de lökar vi satt typ där vi har satt dem, ingen spridning här inte. Det är rätt jobbigt att peta hål i gräsmattan för att få ner lökar, gräsrötter är ingen lek att få lämpliga hål i.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, hoppas så att du minns.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, jag tycker faktiskt att kändisarna den här omgången är extra usla, de som är kvar så här en bit in i omgången brukar vara lite bättre.

    Ser fram emot att få se efterrätten!

    PB, skönt att det fungerade med skidorna!

  • BrudSommar2006

    Vänner, förlossningen har jag inga problem av men däremot släpper inte foglossningen, jag har så ont i svanskotan att jag knappt kan resa mig när jag suttit en stund. Så länge jag är uppe och rör på mig är det ju ok men när jag suttit och ammat en stund håller jag inte på att komma upp utan att svimma. Undrar när det ska ge med sig. Maken börjar tycka att jag borde vara sjukskriven och inte föräldraledig!

    Fasen också att jag måste ut i det här vädret, det är verkligen inte något man borde göra. Men jag ska på 40-års firande och får ta med mig Astrid, Iris är sjuk fortfarande, eller i vart fall väldigt snuvig, och mina föräldrar är på Öland så klart så vi kan inte lämna henne där. Vet ju att de ordnat catering och allt så man kan ju inte gärna strunta i det på grund av lite dåligt väder, då kan det ju sluta med att de står där och ingen kommer.

  • BrudSommar2006

    När vi embossade inbjudningarna till bröllopet köpte vi någon liten värmepistol minns jag.

    Var iväg på 40-årsfirandet i eftermiddag i alla fall, det var kallt, snöigt och jäkligt men ingen fara på vägarna.

    Vickan, så klart du törs åka hem med trollet, hem och mys bara. Dessutom sover man bäst i sin egen säng, den sömn man nu får. Jag tyckte att det var helt värdelöst på BB att man inte kunde ligga och amma eftersom sängarna gled isär så att vi inte kunde ha Astrid mellan oss. Det gick ju inte att lägga ner henne i egen säng så det blev ju inte mycket sömn.

    Inatt somnade Astrid två och Iris vaknade sex. I och för sig gick maken upp med Iris vid halv sju, först ville hon ligga bredvid mig en stund, sedan ville hon att jag skulle följa med henne på toaletten och välja kläder, sedan kunde hon tänka sig att gå ner med pappa och äta frukost. Fast då var jag ju redan klarvaken igen...

  • BrudSommar2006

    Hej Vickan, vad kul att ni är hemma! Har ni kommit någon vart med namn än? Har ni allt i ordning hemma nu då? Skönt med en liten sjusovare!

  • BrudSommar2006

    När vi höll på och embossade så tyckte jag att det var så lätt att det där glittret for åt alla håll och fastnade där det inte skulle så man fick vara väldigt försiktig. Att stå med darriga händer ovanför en spisplatta vet jag inte om jag tror på för min del, inte för att jag tänkt ge mig på och embossa nu i någon hast i alla fall. Tror mer på införskaffande av en sån där liten värmepistol som vi skaffade för ändamålet och så inte röra korten ur fläcken när glittret är på plats.

  • BrudSommar2006

    Vi har förresten blivit bortskämda med att min brors sambo älskar att göra kort så varje gång vi behöver är det bara att lägga in en beställning!

  • BrudSommar2006

    Blivande, jag vet inte om det kommer att göra så stor skillnad att vara sjukskriven, gissar att jag får göra ungefär lika mycket med Astrid då som nu...

  • BrudSommar2006

    Vad det gäller blöjor så hittar jag inga jag är nöjd med. Första bebisstorleken, ettorna alltså, Pampers är jättemjuka och sköna medan Libero är så tjocka så de blir klumpiga. Nu däremot när vi bytt till tvåor så är de helt plötsligt mycket sämre, hårda och i princip utan resår medan Libero fortfarande är lite klumpiga. Till Iris har vi alltid haft Libero för när hon föddes tyckte vi att de var mjukare än Pampers, antagligen var det för att hon var så stor så vi använde aldrig ettorna. Förresten, på BB hade de jättebra Pampers-blöjor med rand som visar om de kissat eller inte men så visar det sig att det inte alls är samma som de man kan köpa själv i affären. Skräp!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge