Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Vi fortsätter blanda och ge

    AM, Cat är fd modell och jättelång i kombination med att dansarna oftast är pyttesmå!

    Själv såg jag ju alla avsnitt i sträck så jag har ju redan sett finalen, tyvärr säger jag för nu har jag ju inte det roliga kvar.

    Muffins, jag läser ju inte andra tråden så jag är inte så insatt, arbetar du på restaurang?

    Undrar när vi får höra hur det gått för Vickan, tänk om det dröjer flera dagar, hur ska man klara sig så länge.

    Idag kommer mina kusiner, en av dem Astrids blivande gudmor, och ett par av Astrids sysslingar hit på lunch, ska bli trevligt. Fast trött är jag, inatt somnade hon halv fyra och jag var halvt hysterisk innan jag fick henne att somna. Maken gick upp och tog henne en stund för jag höll på att falla ihop. Jäkla bebis, nu sover hon förstås när jag inte har tid att lägga mig jag också.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, visst är det märkligt att den bästa dansaren oftast blir tvåa!

    EA, tar ni paprikorna från Polen?

  • BrudSommar2006

    Sweet, stackare, det är alltid jobbigt att vara sjuk när man har småbarn men om de också måste vara hemma blir det ju riktigt illa. Tyvärr smittar ju den där ögoninfektionen som attan så de blir ju alltid hemkörda från dagis bums.

    Lapinette, så snällt av Mugglan och så trevligt med en överraskning per post!

  • BrudSommar2006

    Tinga, jo Iris somnar alltid när hon kommer hem från dagis så det blir "bara" ett par timmar jag har dem båda, tyvärr kinkigaste tiden när man försöker få i en gnällig Iris middag samtidigt som Astrid vaknar och skriker och vill ligga och snutta.

  • BrudSommar2006

    Muffins, jag har heller aldrig gillat barn så när vi slog till blev alla jätteförvånade! Fast helt plötsligt kändes det ok med barn och till och med så att jag började känna att jag kanske skulle ångra mig när jag blev gammal! Märkligt hur man kan ändra sig. Har du varit på KI du också alltså?

    Ore, ja, hrmpf, Vickan har ju varit på BB sedan åtta imorse nu och fortfarande ingen rapport!

    Snigeln, jag har iofs ingen aning men nog borde man kunna ta cellprov? Cellförändringar/cancer dyker väl inte upp bara för att man nedregleras förhoppningsvis? Eller försvinner för den delen.

  • BrudSommar2006

    Någon armbryterska har jag inte hört talas om, så obildad är jag tydligen. Eller var det någon som var känd när jag var utomlands kanske.

    Nu missade jag Omsan, annars hade jag kunnat fråga om försäkringar kanske. Fast jag kan ju för all del fråga på FB i så fall.

  • BrudSommar2006

    Liten, ja det är ju hålla henne vaken på kvällarna vi får göra, det är bara så himla frestande att låta henne sova på kvällen för när hon är vaken vrålar hon ju bara på kvällarna. Normalt sett skriker hon ju fram till midnatt och sedan sover hon bra!

  • BrudSommar2006

    Liten igen, trist med mer feber. Jag hade ju sett fram emot att få vara hemma själv ett par veckor och få en massa gjort men sedan var jag för långsam i starten med alla projekt och så tittade hon ju ut åtta dagar tidigt så det blev inte mycket av med något av det.

  • BrudSommar2006

    Muffins, ja det menade jag eftersom det är där Sweet började sin bana har jag förstått.

  • BrudSommar2006

    Iris har börjat köra med en hälla saft-ramsa, är det någon som kan den? Iris variant är att man står mitt emot varandra och håller upp händerna mot varandra och så säger man "Hälla saaaaaft". Sedan viftar man på ett obegripligt sätt med händerna i luften samtidigt som man säger "dricka, dricka, dricka" väldigt många gånger och sedan vänder man baken mot varandra, gör en rumpbumpning och säger "BOM!". Känns det igen någon???

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge