Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Vi fortsätter blanda och ge

    Jag förstår inte hur vattnet kan gå utan att man börjat öppna sig? Och om man nu har börjat öppna sig borde det väl kännas rejält. Men uppenbarligen fungerar det ju inte så - säger en utan någon erfarenhet av vattenavgång.

  • BrudSommar2006

    På torsdag ska de ha maskerad på dagis och vi fick veta idag. Usel framförhållning. Vet inte vad vi ska hitta på om hon nu skulle vilja klä ut sig. Måste ta mig till lämplig affär och just när jag varit på bvc och läst stor rs-virusepidemi varningsskylt också.

  • BrudSommar2006

    Iris äger inte en enda klänning faktiskt, har inte gått att få på henne. Haha, ska fråga om hon vill vara spöke!!!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, har ju bara sett den dramatiska skillnaden i utstyrslarna på tv! Fast följer ju våra gamla danslärare (ja när jag säger gamla så är de ju en bra bit yngre än oss) lite grand, fast nu när de flyttat till England och blivit proffs så är det inte lika lätt, nu blir det mest de bilder de lägger upp på FB.

    AM, hm, det är tunnsått på lämpliga outfits här hemma känner jag men just kattmössa har jag halvt om halvt hoppet uppe om att hitta i party/maskeradaffären i centrum. Hon gillar ju verkligen katter och är inte så avancerat. Om jag får sminka henne är lite mer tveksamt men jag får väl fråga i alla fall. Annars någon slags prinsesskrona med cape eller så borde väl gå att hitta i leksaksaffären tycker man. Vet inte om hon går med på att sätta på sig klänning och strumpbyxor är nog omöjligt.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, ja rufsigt hår behöver vi ju inte anstränga ihjäl oss för att fixa i alla fall! Vete sjutton om vi har någon säck dock men jag ska höra med maken ikväll. Det var ingen dum idé. Vi har sagt att vi fixar någon slags utklädnad som vi tar med oss till dagis och så får fröknarna sätta på henne för jag tror att om vi försöker hemma så blir det nej. Inte för att det spelar mig någon roll om hon klär ut sig eller inte iofs, bara irriterande att vi hela tiden fixar saker (som till Lucia) som hon sedan inte använder.

  • BrudSommar2006

    Ängel noterat som eventuell lämplig outfit! Fast oblekt linnetyg, eeehhhh??? Här har vi ohändiga mamman! Ska ge mig ner till centrum imorgon och så får det bli vad det blir helt enkelt.

    iris har ju alltid legat så mycket över på de där hjälpkurvorna att de fått kryssa nästan utanför papperet, hoppas att det inte blir så för Astrid också med alla fåniga extrabesök och läkarkontroller det innebär.

  • BrudSommar2006

    AM, stor kram, ser inte fram emot det hela här hemma heller, Iris har ju hittills vägrat hon också.

  • BrudSommar2006

    Verkar krångligt det där med vattenavgång, begriper mig inte på det!

    Roligt med nya ansikten i galleriet också.

    Astrid vrålar som en besatt så jag hyser hopp om viss nattsömn till skillnad mot igår då hon helt otippat sov hela kvällen vilket visade sig vara urdumt.

    Telis, du har mina fulla sympatier, Astrid är mycket bättre med maken än med mig.

  • BrudSommar2006

    Vilka alla hjärtans dag-historier! Vilka killar det finns.

    Ska bli spännande att se om Vickan är med oss imorgon eller inte.

    AM, vad mysigt med te, själv skulle jag få springa och kissa halva natten om jag drack te så här sent.

  • BrudSommar2006

    Vickan, måste varit något annat än moderkakan hon skrek över om bebisen redan var ute tycker man för inte har det gjort särskilt ont någon av gångerna. Håller med om att det är sånt man inte vill höra dagen innan man ska in själv! Har bekanta som råkat ut för igångsättning och det verkar inte vara någon fara med det, själva igångsättningen gör inte ont vad det verkar och sedan är det väl samma att välja eller inte välja resonemang som annars antar jag.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge