• muggles

    Vi fortsätter blanda och ge

    Och ägghållare - vem använder sånt?! Vi slänger alltid de grejerna det första vi gör

  • muggles

    Aladåb är - för mig - när det kommer en flytning sådär ploff i brallan. Alltså inte de där vanliga äl-flytningarna utan en större lite fastare sak För mig brukar äl-flytningarna inledas med aladåb men så är det nog inte för alla. Ngt mer ni vill veta? Färg? Form? Konsistens?

    PB: tänk vad coolt om du är gravvo nu på din första ivf - när du har väntat i 9 år!!!

  • muggles

    Lappis: tjohoo!!! Var det för att du tjatade som ni fick tid nu el var det ren slump? Säg till tanten att fransmän är bra på kärlek! (Det måste väl vara det viktigaste att ge ett barn?! )

  • muggles

    Är jag först idag?

    Idag är det.... FREEEDAAAAG!!! (el nåt)

  • muggles

    Tinga: usch för Puffs magsjuka! Hoppas på bättring idag för er.

    Vänner: jag läste hela trots att jag hört bitar redan! Uj, inte roligt att tappa kontrollen men under en förlossning så kan det ju hända - du får inte se det som ett misslyckande... Jag tyckte du jobbade jättebra med tanke på obefintlig smärtlindring och bäckenproblemen.

    Parnassia: grattis till dottern!

    PB: mina allra varmaste GROUMPF-kramar till dig! Vilken ångest, usch. Jag känner verkligen med dig...

    Vi fick en annorlunda påsk. Första gången på 7 år som vi inte varit i makens håla och firat hos hans föräldrar - Moa kräktes fontäner på Skärtorsdagskvällen. Stackaren kräktes först ner sig själv, mig, soffan, soffbordet och vardagsrumsmattan. Sedan sängen i omgångar. När det var som värst kräktes hon 4 ggr på en timme tror jag - sammanlagt räknade jag till 9 ggr. Tur man har tvättmaskin... Så vi fick stanna hemma. Men vi har fått mkt gjort hemma istället så det har varit en bra helg på det sättet.

  • muggles

    Snaily: jag kände heller inte av min graviditet särskilt mkt i början. Var rätt orolig för att få MA pga det men min BM försäkrade mig om att det var såå ovanligt så. Men det kan gå alldeles utmärkt utan symptom också. Och de kan komma och gå så att vissa dagar känner man inget och sedan åtekommer de (se bara på Sept).

  • muggles

    Fick glad gubbe igår på sista "gratisstickan" (jag sa ju att det var för tidigt att börja testa förra veckan ). Var första gången som jag bara stirrade på den glada gubben helt apatisk - kände ingen glädjekänsla som jag gjort förut. Det betyder ju ändå ingenting. Tror det är dags för mig att sluta testa med stickor och bara låta naturen ha sin gång. Jag kör ev färdigt de 3 stickor jag har kvar i nästa omgång men sedan får det vara.

    Har börjat tänka på vår familj som komplett (för att vänja mig vid tanken) och det känns - just nu - ganska ok faktiskt.

  • muggles

    PB: tänkte just fråga hur du mår idag. Tidigare har jag känt det som att jag har lite (med betoning på lite) kontroll med stickorna så det kändes bra. Men nu när det ändå inte ger resultat så känns det ju rätt meningslöst.

  • muggles

    PB: fick utslag på dag 15 (igår) så är på dag 16 nu. Tant om 9 dagar ca... Brukar få utslag på dag 14 och tant på dag 24 men enstaka variationer.

  • muggles

    PB: ja det är fördjävligt ibland, vad finns det annat att säga? Livet är orättvist och det är så surt att försöka acceptera det. Vissa dagar lyckas man och andra inte.

    Har du fortfarande molvärk? Vad konstigt att ha det så länge i flera dagar utan att mensen kommer... Det är ingen känd biverkning av progget? Ska du testa igen den 9:e?

    Förstår att det känns kämpigt att försöka "kräva" ömhet från sambon. Min man har varit dålig på det där med att säga när ngt trycker honom. Jag har istället märkt när ngt är fel och så är det mitt "jobb" att fråga ut honom, man har fått liksom dra ur honom saker. Men han har blivit bättre nu och lärt sig säga när ngt är fel, iaf ibland. Har du sett ngn utveckling på din sambo el är han lika "dålig" på det nu som förut?

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge