• muggles

    Vi fortsätter blanda och ge

    Lapinette skrev 2010-04-14 16:43:28 följande:
    Visst att man ser huset från gatan har jag inte heller något emot men just altanen där man vill kunna sitta och mysa, dricka vin och prata vill jag helst få vara i fred.
    Det är lite lustigt att vi som bor i ett område där husen verkligen ligger tätt har just altanen väldigt insynsskyddat, det är ingen som ser oss där bakom. Det är rätt skönt faktiskt. Sedan har vi ju en uteplats på framsidan mot gatan med så att vi kan vara sociala när vi vill också. Perfa tycker jag!
  • muggles

    Lappis: såg ett hus här i Götet som hade utg.pris 3,8 mille vilket verkade rätt så rimligt tyckte jag - det var uppe i 4,7 mille dagen efter... Det är ju nästan Stlms-priser!

    Sept: stort grattis till sprattelfiluren i magen!

    Nenne: magbild magbild magbild!!!!

  • muggles
    nennesjuttioåtta skrev 2010-04-15 15:25:48 följande:
    P gjorde en liten marknadsundersökning på Babyproffsen och de han frågade (två tjejer) rekommenderade inte svängbara framhjul. Om man inte höll sig till galleriorna, inomhus. De hade kunnat gå ute hela vintern men hade en väninna som inte tagit sig utanför dörren med sin (vet inte sort). Men i år var det ju rätt extremt men ändå. Vi provkörde och Emmaljungan kändes rätt lättsvängd ändå, för den var inte så tung om man jämförde med Crescent eller någon annan med fasta hjul. AAAAAH Det låter ju som jag bestämt mig redan, eller hur?!?! Men Brio var ju så smidig också. ...Det blir ett återbesök.
    Men Nenne - de allra flesta vagnar har hjul som är både svängbara och låsbara (tex vår vagn). Så när det är vinter kan man bara låsa hjulen i låst läge och då är det precis som att ha en "fyrhjuling".
  • muggles

    Oj då, så går det när man läser ikapp - ngn annan har redan skrivit det man själv skriver...

  • muggles

    Ett tips som jag skulle vilja ge är att lägga en 5-10 kg väska i barnvagnen och testa hur den känns att köra, för många barnvagnar känns väldigt lättkörda tills de väger lite mer (el alltså tills barnet väger lite mer).

    Ett annat tips är att lyfta den i höjd med bagageutrymmet i bilen (el helt enkelt jämföra vikt).

    Jag själv valde ut några för oss viktiga parametrar och så jämförde jag olika vagnar i ett excelblad för att komma fram till ngt.

  • muggles

    Jag känner nog ingen som är ute i skogen och går med sin barnvagn... (utom möjligtvis på sådana där gångstigar med asfalt el sågspån). Så eg är det inget man behöver fundera så mkt på.

    Delbart handtag tyckte jag var smart men mest för att kunna göra vagnen mindre när man åker buss/spårvagn, och det kanske ni inte åker så ofta Nenne

  • muggles

    PB: hamlar lindarna....???? Söt historia!

  • muggles

    Telis:


    Telis skrev 2010-04-15 16:45:38 följande:
    nenne, den största fördelen med att kunna sätta fast babyskyddet på chassit är ju inte att man slipper ta med sig liggdelen utan att man slipper flytta barnet från babyskyddet till barnvagen om man tex ska in och handla.
    Bra om barnet har somnat i bilen...
  • muggles

    Apropå champagne - är det inte dags för en liten fredagsförfest?! Det är vårsol ute. Jag är jättesugen på champagne!!!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge