• MSW

    Vi fortsätter blanda och ge

    God kväll!

    *kilar till galleriet för att hälsa på hos mugglan*

  • MSW

    Mugglan: Skitcool tapet!! Och häftigt med klippan.. Klippor är det ont om här i småland alltså...

    Vickan: Jobbigt att trollet ev inte har vett nog att vara på rätt håll! Tänk att du har så få dagar kvar!
    Tänk att du "omedvetet"(?) skött jobbet så att du lämnat ifrån dig de mest svårförklarade projekten!

    Ea, eller E: Förvirrat värre!

    Här åt vi fläskpannkaka ikväll.. Smidigt och gott! Vi har även bakat frukostbullar och chokladbollar! *mums*

  • MSW

    Jag och maken har förresten också bestämt oss för att köra "operation köpstopp" from måndag fram till 1 april! Se hur det kommer att gå, inte för att vi shoppar så där våldsamt mycket hela tiden.. Men rätt vad det är får man för sig att åka till IKEA, köpa film eller så.. Hoppas (och tror) inte att det kommer bli några större problem!

  • MSW

    MrsB: Härligt med jobb, är det något mer varaktigt?
    Jag har inget minne alls vad som har hänt.. Kommer juh inte ihåg när jag ska kommentera ens..

    E: Hur gick det med muffinsen?

    Grattis till herr AM!

    Ikväll är det yoga! Ska bli skönt, men det känns inte som att man gör något eftersom man inte blir svett och flåsig!

  • MSW

    Ja vi får väl se hur det går med köpstoppet.. Första problemet uppstår redan nästa helg, då vi ska hjälpa lillasyrran att flytta i Gbg, och ev står det tur till IKEA Kållered på schemat, och kanske äta ute mat (mcd om inte annat).. Så det ska bli spännande.. Planering, planering!

    Nu soffan med sötamaken!

    Godkväll!

  • MSW

    Kikar in lite och märker att det känns som lite lagom deppigt på alla håll och kanter?! *skickar stora varma kramar till alla som behöver och vill ha*

    Själv sitter jag och pluggar och har alltså därför tittat in och läst vad ni hittar på.. Har dock hunnit med en hel del hittills! Men har en del kvar också..

    Håller tummarna för allt som ska gå bra idag, Sweets jobb, Tingas jobb och Vickans Ul! Och allt annat om det var något jag glömt!

    Sådär, nu ska jag hoppa vidare med plugget, jag och plutt ska iväg och träffa en dryg enmånadsbebis! (Hon som gick i samma mamma-grupp som jag, och har en son som är två dagar äldre än A, som jag säkert har skrivit om innan!)

  • MSW

    Min strategi med pluggandet är att försöka att låta bli att titta för långt framåt, för då blir jag så stressad att det knyter sig i magen! Men har iaf skickat in den första uppgiften idag (i tid och allt), och har kommit en bra bit på andra (inlämning på fredag) och nu ska jag börja på tredje, som inte har inlämning förrän nästa vecka, men som vi ska ha hunnit börja med tills imorgon! Förstår inte varför man inte kan lägga upp det så att man kan få göra en sak i taget!

  • MSW

    Har varit och lämnat sonen på dagis, och han blev såklart ledsen! (första gången jag bara lämnar honom, innan har maken fått sköta det).. Men det funkade hyfsat för mig iaf, och kände det inte så jobbigt förrän jag hade kommit en bit, så jag hoppas att A inte märkte det så mycket!

    Well, idag sitter jag hemma, och ska försöka få ordning i kaoset (skolan alltså).. Ska inte till skolan förrän på fredag nu, så det känns som att jag faktiskt har lite möjlighet att komma ikapp nu! Gött!

    Fick dessutom reda på det sista från första terminen, och jag har nu klarat en hel termin!!! (bara sex kvar......)

    PB: Vilka härliga bilder! Sonen är såå söt! Och huset är så härligt att jag nästan får ont i magen av avundsjuka! Fast ni är verkligen värda det, med tanke på att ni bott så litet innan! Otroligt härliga buketter också!

    Lappis: Skönt att ha det avklarat! Då kan du verkligen lägga all energi på adoptionen (ni har inte hört ngt? Eller är det inget att vänta på att höra ännu?)!!

    Start: Finns det någon chans att allt snurr lugnar ner sig inom överskådlig framtid? Låter jobbigt.. *kramar*

    Eftersom jag läste ikapp igår så har jag juh glömt allt som jag tänkte kommentera.. Men men..

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge