Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Vi fortsätter blanda och ge

    *vinkar till tråden, särskilt till Liten*

    Vi har varit på handboll i Växjö och kom just hem. Det är också en bra sysselsättning för att skingra tankarna.

    Igår var jag så låg att tårarna kom sådär liksom helt av sig själva lite här och där utan att gå att hejda och livet kändes bara FÖR jobbigt att ens vara med om. Och man måste ju vara med, ifall man inte vill dö, och DÖ det vill man ju absolut inte. Det är ju leva och ha det bra man vill....Usch, jag orkar inte med mig själv när jag blir sådär kraft-och hopp-lös.

    Nu är det bättre. Fast jag har huvudvärk för tredje natten/morgonen i rad och sprayen sviiiiider rejält i näsan. Jag känner mig liksom alldeles flådd därinne. Som att den är jättestark. Men jag har ju känslig hud och känsliga slemhinnor annars med, så det kanske är därför.
    Bara det funkar till slut tar jag vad sviiiid som helst.

  • passionsblomman

    Halåååå Minst, nu får du ta och göra en liten spurt här! mamam har ingen lust att vänta längre, pappa är frisk nog och nu kan du ta och dra igång ankomsten!

    *kramar tacksamt om Liten tillbaka*

  • passionsblomman

    Porchez, instämmer i din varning för Bronson! Den var så sjuk att jag sa till tjejen i butiken när jag lämnade tillbaka den att det var bland det sjukaste jag sett och att de har anledning att påpeka detta för kunderna, iallafall om det är familjer som uppenbart har barn med sig. (alltså inte små barn då utan lite större). Vidrig film!

  • passionsblomman

    September: GRATTIS till plus och nu hoppa vi innerligt att det får bära(s) hela vägen!!!
    Vad är förresten syftet med barnalbylen?

    Koko, åh vad trist at jag inte är ensam om huvudvärk! Jag har ju vanligtvis mycket spänningshuvudvärk och ibland migrän. Det som nu kommit känns inte likadant som vare sig det ena eller andra. och eftersom tom den lite nonchalanta gyn sa att huvudvärk är rätt vanligt, så är jag benäen att tro att det beror på sprayen i det här läget. Det dök ju upp efter typ en veckas sprayande.

    En annan TYDLIG grej är att mina tuttar skrumpnat ihop till tomma påsar! De är alldeles lösa liksom...Jag var tvungen att kolla i den där bipacksedeln igen och tror ni inte det står att bröstkörtlarna kan minska? Håravfall står också-undrar om det stod på pergotimen också? För jag har ju tappat massor av hår. Vilket jag även gjorde när jag ammade för övrigt.

  • passionsblomman

    Snigel: KRAM från en deppare till en annan!
    Och vad konstigt det låter att det ena gången kanblirsådär många ägg och nästa bara en massa pytte?

    Pratade just med gyn själv. De ska ringa tillbaka till mig för sköterskan ville bolla lite med läkaren om att ev öka min spraydos eller så.

    Det där med skrumpna tuttar förresten, borde väl vara rätt logiskt egentligen, då naturen avvecklar det som inte längre behövs liksom. Bröstkörtlarna minskar för att man lämnat den fasen ilivet där de är till nytta. Fast SJUK känsla att sättas i det stadiet när det är det sista världen man vill ska hända!

  • passionsblomman

    HA!!! Bara för att jag nyss ringde gyn så fick jag precis kalrt för mig att min blödning kommit! På dag 12 i sprayandet. Det hade jag inte räknat med.

    Nu har jag ringt sonens skola och meddelat vad vi håller på med och att det innebär att min son kommer att försvinna några dagar på väldigt kort varsel framöver.

  • passionsblomman

    Jag kom på det igår : Jamenvisst! Så här är det varenda år! Man har varit i mörkret sedan oktober/november och det ÄR inte i december man är tröttast av det, det är nu! Nu när solen dessutom kommer tillbaka och är helt bländande och man faktiskt får lite av en chock av allt ljus.

    Jag brukar känna mig som ett troll , lite rädd att exponera mig för allt det ljusa, ifall jag kanske spricker.
    Och jag är aldrig ikapp med allt tjoande om hur häääääärligt allt är heller. Jag avslöjas i all min gråa blekfeta vinterludna uppenbarelse. Och varenda por syns och håret som ramlat av, de trötta påsarna och ögonen utan så värst mycket glimt och glitter.

    Och nu känner man kraven komma galopperande i bakgrunden också. De där om att man ska vara UTE hela jäkla tiden. Och springa - helst intervallträning och med pulsklocka extravikter och en jävligt snygg träningsoutfit. Och så ska man stiga upp tidigt, pyssla, inreda och göra vår överallt. Putsa fönster och vara lite lago traditionellt fast modernt huslig och individulellt speciell -som alla andra. Och påta i trädgården och bygga en egen altan - själv, för man är ju jämställd. Grilla bör man också-hela tiden och bara LCHF eller GI vit mat är ful och syndig, karaktärslös och farlig mat.

    Huvudvärk som kommer av allas våra spänningar i kropp och själ, dem har vi naturligtvis för länge sedan botat själva, eftersom vi har karaktär och diciplin nog att ta TAG i våra liv och därmed kombinerar våra löp-och nintervallträningar med yoga och stretchar dessutom minst en timma varje dag.
    Utöver det ser vi självfallet till vår totala hälsa och styretränar därför minst två pass i veckan så vi byger UPP oss och vårt muskulära självförtroende.
    Ingen av oss glömmer heller att lyssna på en mental träningscoach i hörlurar medan vi genomför ett avslappningspass i sann mindfullness och vi mediterar däremellan . Företrädesvis tidigt på morgonen, ty det är den dygd och extra duktigt att stiga upp i gryningen. Då får man mycket gjort och missar ingenting.

    Medan vi planerar och lagar nyttig , varierad och fantastiskt spännande, välsmakande , närodlad och rättvisemärkt mat till oss själva och våra nära, kniper vi flitigt de viktiga knipövningarna och intalar oss att vi har sexlust - för det är bra och nödvändigt att ha. Det är vi skyldiga oss själva som frigjorda, självständiga och livsbejakande kvinnor. Man BEHÖVER vara en het älskarinna så man vet att man lever. Folk utan sexliv vet vi ju har helt meningslösa liv. Som ens föräldrar ungefär.

    Motgångar som eventuellt törs sticka upp näsan slår vi effektivt ihjäl med ett leende och POSITIVT tänkande. Trötthet och vanlig gammal ren lättja röker vi ut med eldar av Energi och Ansvar. Ansvar att Göra Något av det korta lilla livet som tilldelats oss. Helst något stort. Något som gör att man tjänar rejält med imponerande pengar. Eller åtminstone kommer med på TV.

  • passionsblomman

    Det där utbrottet ovan komsig av att jag nu under några dagar i mina olika trådar läst en hel BUNT inlägg där det är många många som verkar rätt låga/trötta/huvudvärkta och där mottagligheten för förkylningar och allsköns annat känns rätt hög.

    Jag kom på att jag känner igen det här. Hur var det nu..."visst gör det ont när knoppar brister, varför skulle annars våren tveka....



    För egen del mår jag en miljon gånger bättre idag än igår morse. (eller förmiddag, eftersom jag sover länge och lägger mig sent)

  • passionsblomman

    AM, kram tillbaka. Kram till alla som vill förresten.

    Och VISST är det så att när det där plejset jag sökte jobb på inte ens brytt sig om att svara en gång, så kan de gott ha sitt usla ställe för sig själva? Eller huuuur?

  • passionsblomman


    En hel Gladiolus, jojo! Det är ju inte för intet som den har sitt naman efter Gladiatorernas svärd...hehe!

    fru AM skrev 2010-03-09 13:52:36 följande:
    Absolut! Jag tycker till och med att dom kan sticka och brinna och stoppa upp en gladiolus därbak!
Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge