Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Vi fortsätter blanda och ge

    Snaily, det var ju såklart SÅ det var, ÄP för EA och dig dagarna efter varandra, herregud vilket drama som pågår...

    Koko, jag tycker inte att det är ett dugg jobbigt med vårglädje. I själva verket älskar jag också våren. Fast jag brukar vara galet trött så här dags på året och kommer mig mer i kapp när det börjar spira ute. Då står jag istället ute i vitsippsbackarna och gråter , för att det är så vackert att det gör rent ont.

    Däremot kan det kanske för fler än mig vara värt en tanke att det är vanligt med låg-känslor så här års. För på något vis är det så allmänt vedertaget att man ska hata hösten och vinterna, sörja när sommaren tar sut och bara längta ihjäl sig efter vår, eller åtminstone utomlandsvistelse. Jag tror rätt många med mig liksom blinkar yrvaket mot ljuset och kliar sig lite i vinterpälsen, sträcker på sig och känner efter om allt verkar hålla för att resa på sig efter en lång vinter.

    Men jag gillar att fåglarna tjuter i träden utanför och att solen värmer upp hela sovrummet.
    Och snart och småningom ska jag dricka mitt förmiddagskaffe i farmors stora blommiga kopp ute på balkongen. Eller punschverandan ifall det regnar.

  • passionsblomman

    Jippiiiiie! GRATTIS LITEN!!! Välkommen lilla Minst! SHIT vilen racer-entré när du väl kom lilla skrutt!

    Liten, hur mår du? Hann du med i svängarna så det inte blev en skräckupplevelse när det gick sådär snabbt?

  • passionsblomman

    Nu drar vi till Kalmar och käkar sushi, går med sonen till leksaksaffären och sedan på undersökning. HOPPAS vi får veta när det är sprutdags och slipper åka dit fler gånger bara för den sakens skull. Nästa undersökning vill jag ska vara för att räkna folliklar...

  • passionsblomman

    Jag har alldeles just tagit min första spruta! Skönt!
    Alltså, inte att ta sprutan utan att det inte var mer väntan när det gäller sprayandet utan det momentet är klart.
    Det är nu VUL igen på tisdag och beräknat ÄP och hela killivitten under v 12 någon gång.

    Åsså har jag köpt varselbrallor på värsta extrapriset.
    Nenne, de är till mig själv. (hade kostat nästan 1700 spänn och de hade flyttutförsäljning så de kostade inte ens 400.)

  • passionsblomman

    Hahaha EA, näää lägg aaaaav nu, aldrig att ní FYLLDE burken! . Tur min sambo inte läser här så han slipper komplex! Han brukar säga "ja där står man och anstränger sig och vet att utanför dörren står hon (sköterskan) och väntar, och vad har man att komma ut med? Jo en liten droppe i vänsterkanten på burkeländet....

    När vi skulle utredas och fick lämna prov i Huddinge fanns det ett evskilt rum med tidningar. På Sophiahemmet fanns bara toan-utan tidningar. Och en gång drog ngn i dörren flera ggr så sambon fick panik och kom ut helt spattig och hojtade "jag KAN inte!!!" Men M är cool och lugn och sa åt honom att ta det lugnt och vänta en stund. Han drog iväg i korridorerna och letade upp en annan toa den gången. Burken fick man lämna mitt i väntrummet. Han säger att det inte finns någraord för hur gränslöst pinsamt det hela är.

    Det förstår jag till fullo. Men jag brukar påminna om att somliga andra ligger gång på gång med hela underredet på vid gavel , och någon annan har ansiktet typ ett par dec ifrån dessutom Och det grävs och grävs. Det är heller inte det naturliaste läget att prata väder och vind i. Ändå är det just precis vad man gör-pratar lite om vädret och verkar heeeeelt obekymrad.

    Han får sköta sitt burkande ensam. Med eller utan dragkrok.

    Hejja hejja i skålen nu! 14 ägg, det är väl skitbra? Sa de något om hur äggen verkade? Alltså kvalité och så? Eller kan man inte se det förrän senare?

  • passionsblomman

    EA, nä, faktiskt vänjer man sig ju barmhärtigt nog unde den här resans gång. Och gyn har vi ju varit hos de flesta av oss redan innan utredningar och så. Men i perspetivet vad som är pnsamt, så säger sambon att han hellre burkar än skrevar när han tänker efter. Han får ju ändå vara ganska privat med det privata även om det sedan bliren viss offfentlighet av det hela.

    Du verkar ju må rätt bra iallafall...

  • passionsblomman

    Mäh Cicci! Klart du ska vara här -SÄRSKILT när allt inte är toppen!

    Koko, jaså jaha, hon har "start" med i namnet också ja...det har jag fullständigt förbisett. Bara lööööv och September i min värld.

    Mugglan, var är du och gör du och hur är det? Jag saknar dig!
    *ropar i megafon*

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge