Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Hm, ni vet väl att det finns ett barnprogram som skämtar med könsroller och hur man beter sig . Det är två programledare som under sändning överträffar varandra i Killra luktar som... tjejer låter som... och så öer de den typen av "tjej och killbacill-skämt" medan de när de går ur bild egentligen är jättekära...
    Ett ironiskt program alltså.

    Jag tror inte den här pojkens pappa är någon sexistisk tölp, däremot skämtar de mycket sinsemellan och det är mycket retsamt och en hel del ironi.
    Pojken går i en klass där de är tre gånger så många tjejer och han har tre äldre systrar, så jag är rätt säker på att han inte har några egentliga vanföreställningar om sin plats på jorden.
    Han är bara i "tejejbacillåldern"
    När han och min son var på disco häromveckan och sov hos honom, ringde de och bad att bli hämtade tidigare. För då var det bara lugna låtar och tjejerna skulle daaaansaaaaa.

    Jag tycker egentligen mest att det är skönt att han och min son vid det här laget är så goda vänner och att han är så trygg och hemma i vårt hem att han vågar slänga lite käft och skoja med polarens mors. Även om hans skämt kanske inte just den här gången var roligast på jorden.
    Jag gillar att han är rättfram, oförställd och har glimten i ögat. Sådana människor är lätta att vara rakt på sak med.

    Hur det egentligen ligger till med killar och tjejrer, det både vet han nog och lär bli varse om han fortsätter hänga med min son och träffa mig på regelbunden basis.

    Tyvärr är väl VÄLDIGT mycket av alla skämt fortfarande rätt efterblivna när det kommer till det eviga "typiskt karlar" och "typiskt kärringar". Eller "tyvärr?" kanske vill vi ha det så?

  • passionsblomman

    TACK söta Liten för berättelsen! Jösses! Jag drogs alldeles in i rummet där ni var och kunde riktigt känna den där ur-kraften igen.

    Tänk, jag har också fött barn på SÖS, tänk om vi legat i samma säng och kämpat!

    Skönt att du fick en mer normal början på det hela, annars hade det ju blivit bebis hemma istället och DET kan man väl kanske vara utan va?

  • passionsblomman

    Nenne, ja faktiskt! Det börjar så att säga kännas att något pågår. Nyss var det som att man inte längre hade äggstockar ens, och torr som ett sandpapper och skrumpna tuttar. Nu känns alla olika regioner mer som vanligt och det är ju gott så.

  • passionsblomman

    Nej Cuddly!
    Tills nyligen Stockholm, numera Småland, i östkust-delen.

    Nenne, japp, VUL och blodprov på tisdag.
    Hörni, man ska ju ta sprutan på samma tid varje dag. Idag passar det dåligt med 18, då jag är iväg på sonens handbollsträning HUR viktigt är det med exakta tiden egentligen? Kan jag lika gärna ta den före-vid 16.30, eller efter-vid 19.30? Eller ska jag ta med attiraljerna och gå på dass som de andra knarkarna?

  • passionsblomman

    Lappis, vad bra att ni kollade huset! Säger som Vänner-det är ju skitbra att skaffa lite hustittarrutiner och så slipper man undra. Och ganska kul att komma ut och se lite olika.

    Snorkis, vad kul med ny bil!

    Vänner, ja den här gången vet du att parveln kommer...och det är ju snart!

    AM, vilken dröm du hade, med hamstern!

    Jag har drömt så mycket konstigt senaste tiden. Eller, det gör jag nästan jämt. Fast jag har sluppit könshår i ärtsoppan hittills...

    En natt drömde jag att jag var gravid och att det hade missats under lång tid, men plötsligt rörde fortret sig, och då låg det precis under själva skinnet på magen, så man såg det liksom helt i relief om ni fattar.

    Och häromnatten var jag med sonen i Gamla Stan när det blev jordbävning och han ville söka skydd invid en tegelvägg fast det var livsfarligt och skulle rasa, medan jag försökte släpa honom därifrån och skrek"vi måste till Gärdet!"
    Det därmed katastrofhantering är en i min natt-värld vanlig företeelse.

  • passionsblomman

    Koko, ja usch! hormonpundare, det är det man är...

    Egentligen borde min sambo känna sig helt luttrad - han är ju van att ta hand om överdoser, påtända och avtända helt i vardagslag.
    Själv har man ju också plockat en del kanyler och små påsar med vitt pulver från butiksgolvet i Stockholmsnatten.

    Man kanske kan sälja sitt Puregon ifall det blir något över?

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge