Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Hormonsprutor. För att vi är en tråd full av folk som behöver hjälp för att barnen vi vill ha i våra liv ska bli till.
    Just nu är vi tre som håller på medIVF (provrörsbefruktning) Fru E (tidigare EA, som jag fortfarande säger) som fått embryot tillbakasatt och nu ruvar iväntan på testdatum-TD), Snaily, som har sina embryon i värmeskåpet på kliniken just nu och sak få tillbakasatt ett på tisdag, och så jag, som håller på med hormonbehandlingen för att så småningom i v 12 åka till kliniken för äggplockning- ÄP.


    Cuddly skrev 2010-03-15 09:06:02 följande:
    vad är det för sprutor och knarkare ni pratar om... nu känner jag mig vilsen igen ;D
  • passionsblomman

    Det är en resa. En lång och påfrestande och smärtsam sådan. Det är mycket därför jag är i den här tråden. Här pratar vi dagligen om vår längtan, oro, besvikelse och alla detaljer omkring. Om du hänger här lite kommer du att märka mer av hur vi alla mår i våra olika situationer. Det är en pågående process och tråden har funnits i många år.
    Själv har jag nött hål i huvet på alla här med mig och mitt i sådär ett år nu.
    För min och min sambos del handlar det om att vi försökt få ett syskon till vår son utan framgång. Han är nu nio år och "sekundär barnlöshet" är ett begrepp i vår värld.

    Den här tråden betyder oerhört mycket för mig. Här är jag trygg och inte ensam om allt jag går igenom. Här finns folk som hejjar på mig och som faktiskt på riktgt bryr sig om hur jag har det. Precis som jag har hjärtat fullt av alla deras bebisar, deras längtan och allt mellan himmel och jord som pågår i deras tillvaro. Det är en oas och ett andningshål.


    Cuddly skrev 2010-03-15 09:20:17 följande:
    passionsblomman: ah... ja, men då är jag med på noterna. jag har förstått att det är allt mer vanligt idag med ivf. har en bekant som gick igenom det. hon sa att det var hemskt påfrestande på kroppen och dyrt. hur upplever du att det är?
  • passionsblomman

    Mugglan, jag tror det går bra!

    Den grå fuktiga filten från klimakterieveckorna är borta och jag känner mig mycket mycket gladare, även om jag är tämligen svajig. Jag får svimkänslor när jag tänker på att vänta på resultatet och testdatum framöver, men tycker att det är spännande på ett uthärdligt sätt att vi ska kolla folliklarna imorgon och så. Förut hade jag bara ångest inför hala skiten. Nu är jag glad att vi är igång.

    Hur känner du dig själv med allt?

  • passionsblomman

    Nenne, fy fadriken vad läskigt med den där huvudvärken och kalejdoskop och allt vad det var! Jag som har huvudvärk varje dag just nu kräks nästan bara jag tänker på hur det måste ha varit...

    Migrän är ta mig fasen helt vedervärdigt! Stackars Tingas make! HOPPAS han aldrig får det igen!
    Första gången jag fick det blev jag verkligen livrädd. Jag kunde inte se, inte prata (för då skulle huvudet ha exploderat) och jag låg i mörkret vid toalettstolen och trodde att jag kanske skulle dö. Och så blev chefen as-arg för att jag ringde oc sa att jag inte kunde jobba den natten.

  • passionsblomman

    Hahahaha! Ja, in med fler förkortnignar bara!

    Koko,förresten, nästa gång du har nytta av en lösrumpa -ring mig. Min är jättelös...

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge