Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Vi fortsätter blanda och ge

    Fast det är ju gött för även oss att veta varför du kanske inte hänger här på några dagar Lappis!
  • passionsblomman

    EA,Jag säger som Lappis: känner du att du kan "bara vara" med vederbörande så är det nog rätt skönt med sällskap.

    Vi har själva blivit mer eller mindre beordrade upp till svärisarna i Påk. Där är saker lite spänt från min sambos sida gentemot föräldrarna och han bli JÄMT irriterad av att vara med dem. Dessutom sa visst svärfar "vaddå ivf, vad är det? jaja, det är hit alla kommer i påsk iallafall" Så trots att jag personligen informerat dem om vad vi har att genomgå i livet just nu (de har vetat om inseminarierna och allt också) så fattar han ju INGENTING.

    Tanken på deras rätt lilla hus FULLT av fok en hel storhelg, utan att kunna gå undan och dessutom att bila dit upp (Västerås) när vi nyss kommit hem från Uppsala...nä det går bara helt fetbort i vår värld. Jag tänker hyra videofilmer och käka godis och kanske åka på någon mysig utflykt med min lilla familj.

  • passionsblomman

    EA, ja jag tycker egentligen att det viktigaste ju är ifall saker och ting ser så illa ut att det är helt kass förutsättningar. Då vill man ju gärna veta det.
    Men som sagt, saker kan se kass ut och så blir det ändå.

    En tjej jag känner fick veta att hon bara kunde glömma barn, för hennes äggstockar var helt sabbade efter operationer och cystor och skit. Hon har en tonårsdotter trots det. Som "bara blev"

  • passionsblomman

    EA, håller med Lappis igen! Om ni redan haft TD så är ju resultatet ett faktum. Testa vill ialllafall jag göra hemma i någorlund lugn och ro.

  • passionsblomman

    Lappis, ja PSYKBRYTARDAGAR!!!!

    Ifjol ville min sambo att vi skulle åka till hans bror ute i Roslagen på Midsommar. Det är en jättefin familj, men med deras tre barn, deras vänners tre barn varav en nyfödd och så inta alltid världens smidigaste frågor och kommentarer från svåger och svägerska kände jag att jtesta minus kunde jag göra hemma. Vi hade ju inseminerat då. Mycket riktigt testade jag verkligen minus också.

    Jag är mycket glad att vi var hemma. Det visade sig ju dessutom bli vårt sista midsommafrirande i vår lilla stuga och med alla grannarna nere på ängen och vid sjön. Och jag hade bestämt att jag skulle ha en rolig midsommar och ha det bra med den familj jag har, och det hade vi. Vi hade trekamp och allt vad vi gjorde.

  • passionsblomman
    Ja fyyyyyy fan och helvetes skit!
    Lapinette skrev 2010-03-17 15:34:21 följande:
    pb - efter vår första insemination och brunspår i byxan så brakade min helvetsmens igång på självast Midsommarafton (snart 3 år sedan). Mådde skit ...
  • passionsblomman

    EA, tuttont? Va!!! *blir så nervös att jag håller för ögonen*

    Jag är arbetslös, då kan man ha tuttarna utan BH under fleecen bäst ma vill härhemma.

  • passionsblomman

    När jag plussade med min son för snart tio år sedan ( )kan jag inte komma ihåg annat än att det kändes precis som att jag skulle ha mens när som helst, fast dagarna gick och den kom aldrig. Precis så typiskt som allt annat i karusellen, att det ena lika gärna kan innebära det andra...

    Jag köpte vin i måndags i en bib. Kanske skulle man smaka det ikväll? Fast jag ärså rädd att få ännu mer huvudvärk än jag redan har. Får ju migrän ibland av vin.

  • passionsblomman

    Lappis, det är allt en jädra tur för dig att det är jag och inte du som får migrän av rödvin! TÄNK vad mycket tristare du skulle ha det då!!

  • passionsblomman

    Just ja, jag skulle ju säga förut att Lappis, jag förstår verkligen dina tankar och resonemang under IVF-resan.
    När ni nu kommit till ert beslut, så måste det vara så alldels oerhört skönt att ha ett annat fokus.

    Och att du får sådär ont (som jag så väl vet hur hemskt det är) gör ju verkligen att det är svårt att bortse från mensen. Det blir som en dubbel jävlighet med alltihop.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge