Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Vi fortsätter blanda och ge

    Nä, DET är ju en sa, men man kan ju ha andra förväntningar/behov på utrymmen än just sovrum. Som att vi här kan sitta många och äta inomhus är jätteviktigt eftersom vi flyttat långt och då vill kunna ta emot hela familjer och rymmas utan problem. Eller att jag vill kunna vara flera i köket och laga mat-så man kan träffas och laga ihop, inte bara ha middagar där jag står ensam i köket och servar.
    Eller hobbyrummet/vinkällaren/garaget eller vad det nu är man behöver för sina intressen.

    Du kaaaan väl visa huset???

    Fru E skrev 2010-03-18 20:30:56 följande:


    PB-rums mässigt har huset 4 sovrum och då har vi ändå ett arbetsrum med så så sett är det inte för litet. Såvida vi inte ska ha mer än 3 barn
  • passionsblomman

    EA, VILKEN TRÄDGÅRD!!!! Herregud! Där har någon PLÖJT ner stålar!!! Och vaddå inte mycket för världen? Jag tycker huset ser väldigt välplanerat ut och jättehärligt med uterummet! Trevligt med takkupan uppe också.
    Jag utgår ifrån att ni kommer att vilja fixa med tapeter, kakel och köksluckor precis som vi vill och då är det ju bra lika bra att det är furu från förr så ingen redan renoverat som en tok.

  • passionsblomman

    Jag hatar att rensa! Därför gör jag inte det så ofta...
    Och planterar man tätt nog så behövs det inte så galet ofta heller.
    Jag ska ha mycket lökväxter och klättrande rosor och sådär, och marktäckare! då behöver man inte rensa så värstans mycket.



    Det som kräver mest skötsel i en trädgård är ju förövrigt tveklöst gräsmatta (om den ska skötas så den är riktigt fin dvs)

    Fru E skrev 2010-03-18 20:57:07 följande:


    Lappis-om inte PB svimmar så kommer vi nog att omplanera den lite så att där inte är lika mycket att rensa om det nu finns det. Men jag ÄLSKAR trädgård men inte att rensa.......Det andra sovrummet på bottenplanet var faktiskt helt ok i storlek att ha som arbetsrum, kommer ändå inte att ha så mycket tid att sitta där
  • passionsblomman

    Vickan, vart skulle du gå och käka lunch ifall du var i Uppsala? Alternativt värstingfika? Vi har varit där i saluhallen på ett ställe med terrass ute vid ån, och så på något kondis som hade funnits där forever typ. Annars vet jag inget alls. Sushi? Bakelser?

  • passionsblomman


    Det ska jag minsann göra!
    _koko_ skrev 2010-03-18 22:11:05 följande:
    JA, och PB, hälsa till min eskimå (för ja, har en kvar i frysen)!
  • passionsblomman

    Ååååh TYPISKT!!! Pratade just med en vän därhemma på öarna som jag vet ska föda närsomhelst. Hade hoppats att datumet redan varit och bebis ute och påhälsningsbar när vi kommer upp. Men den är beräknad samma dag som vi väl ska ha tillbakasättning. (vad är den förkortningen nuigendå?)

    Dumma bebis! Kom fram NU så jag får se dig!

    Koko, fick du huslänken eller ska jag inboxa dig?

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge