• muggles

    Vi fortsätter blanda och ge

    Vickan: åhåå, intressant info!

  • muggles

    Vickan: jag skulle inte ha köpt en jacka till en så liten herre. Allt som inte sitter fast under grenen har en tendens att korva sig under armhålorna på de där bebbarna tills de blir lite större.

    EA: trist med kollegorna! Hade de vetat vad som pågår hade du säkert fått en massa sympati istället. Men trist att folk lägger sig i...

    Lappis: det är väldigt bra att bo i stan annars när man har en liten bebis - lätt att sitta på fik och umgår Sedan kan man flytta till hus när de är runt 1 och börjar kräva lite mer utrymme.

    Cicci: trist med den tredje (stora) bebben. Hoppas han smygläser och kammar sig (=skärper sig på göteborska)!

  • muggles

    Idag har jag varit och tagit ett prolaktintest. Har dragningar i sidomagen som alltid - såå irriterande när det ändå inte betyder ngt sedan. Kan man inte få en enda månad utan "symptom"???

    Haft en härlig helg iaf, satt ute på vår soliga uteplats några timmar igår medan Moa förnöjt lekte på gatan/tomten. Läste tidningen, solade - härligt att bo i hus!!!!

  • muggles

    Nu var jag på toa och hittade en svartbrun fläck också... Man blir ju galen för mindre!

  • muggles
    Lapinette skrev 2010-04-13 10:43:29 följande:
    Oupsie - men det kan man också ha utan någon anledning ... typ nu har vi fest för att det är vår. Önskar att folk kunde ha sådana fester lite oftare ... eller rättare sagt, ha fest överhuvudtaget. Otroligt lite fester numera!
    Jag var på en balkongfest en gång (för att fira att en kille flyttat till ny lgh med balkong).
  • muggles

    AM: du kan köpa sms-biljett, det är nog det enklaste om du ska ha engångs. I annat fall behöver du ha ett magnetkort och fylla på det med stålers innan, tror inte man kan betala med kontanter längre.

  • muggles

    Just det ja, visakort funkar ju också ja.

  • muggles

    Hisings backa borde vara inom samma zon som centrum(?)

  • muggles

    Nenne: nej nästa vecka ska vi dit för fullständig genomgång av alla resultat så inga svar ännu. Inget mer i brallan men det var väl tantens förfest antagligen. BIM imorgon el torsdag. Borde vara torsdag men ÄL kom ju en dag sent och vet inte riktigt om jag ska tolka in det, dvs om det skjuter på BIM en dag el inte.

    Alla symptom har försvunnit sedan igår, tack och lov, då slipper man fundera på det. Tantinvasionen är snart här!

    Jobbigt med nattintensiv katt Nenne! Jag har sovit som en gudinna i natt

  • muggles

    AM: jag reser oftast inom samma zon och då är det bara att skicka ett sms till det numret som står på hållplatserna/bussen och skriva GV ... (kommer inte ihåg exakt). V står för vuxen iaf. Det står vad man ska skriva. Reser du utom zonen så blir det krångligare så gör inte det!!! (Därför spelar det ingen roll VILKEN zon det är om du vet att du är inom samma som Centralen.)

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge