• muggles

    Vi fortsätter blanda och ge

    PB: aldrig hört uttrycket förut *trädgårdsanalfabet*

  • muggles

    Jag har gått kurs i presentationsteknik idag - superintressant! Jag är helt tom i huvudet, vi har övat massor praktiskt. Hållit massor av 2-min föredrag för varandra med minimal förberedelse - med enkla "tricks" och verktyg så gick det fantastiskt bra! Men nu är jag som sagt helt slut...

  • muggles

    EA: är det fortf duschsex som gäller?

    PB: fast jag måste erkänna att jag nog vill vara lite populär (vill inte alla det?). Där vi bor har ju flera bott i över ett år och det märks att de känner varandra för de fikar hos varandra och grejer tillsammans i trädgården och så. Sedan är alla väldigt trevliga mot oss också, men än så länge känner vi oss en aning utanför. Men så har vi ju inte bott där mer än 3 mån och nu först börjar alla komma ut ur sina hålor. Sedan vet jag att jag är rätt pratig och har lätt för att få kontakt med folk så det ska nog ordna sig.

  • muggles

    Hallåååå - är det ingen som hänger på förfest?! EA, kom igen nu - nu ölar vi!

    psssssssscccchhht

    (kapsyl av)

  • muggles

    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh - första klunken av en iskall öl direkt ur flaskan (oskulden) - DEN är skön den!!! *nästan-orgasm*

  • muggles
    nennesjuttioåtta skrev 2010-04-16 08:28:49 följande:
    Tingamm det var en sån vi provade som kukade ur när vi skulle fälla ihop den om och om igen. Annars verkade den jättebra!
    Kan det inte ha varit ett måndagsexemplar då? Teutonia ska ju vara ett kvalitetsmärke. Prova ett annat ex?
  • muggles

    Cicci, EA mfl: jag fick tant imorse. Tänkte först att hon var en dag sen men det börjar hända oftare och oftare så det kanske är min cykel som har blivit ngn dag längre. El så har det börjat variera mer helt enkelt.

    Oupsie: det finns faktiskt några snabba tips men hur lätta de är att förklara här vet jag inte. Du kan alltid hålla ett tal (max 2-3 min) om en händelse i ditt liv. Då ska du "börjar i mitten", dvs gå rakt på poängen, för att fånga intresset. Försök sätta som en rubrik på händelsen. Tex "Pizza som terapi" är det första du säger och sedan drar du historien om hur din far alltid stöttat dig genom livet med att erbjuda en pratstund över en pizza. Det ska helst avslutas med en sensmoral el uppmaning till åhörarna för att knyta ihop säcken. Du kan även starta med en fråga, det är också ett trick.

    Snaily: var det du som efterfrågade restaurangtips i närheten av Stigbergstorget? Det finns en görbra tapas-restaurang som heter Manana. Den ligger på Karljohansgatan (fortsätt upp på backen mot Stigbergstorget och sedan en bit nerför backen på vänster sida). Gott och billigt, alltid fullsatt. Boka bord i förväg el chansa på att få sitta i baren.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge