• fru AM

    Vi fortsätter blanda och ge

    passionsblomman skrev 2010-03-12 16:17:02 följande:
    Fetsen jag funderade över var förresten den där dit ni båda var bjudna AM, och jag tycker verkligen du ska gå. För hör ni till samma krets så är det väl ingen idé att dra ut på det hela i massor av år. Det kanske går att tina upp vid det här laget?
    Jaha ja - ja som sagt så funderar jag på att gå och på att maila henne och föreslå en isbrytardrink på vägen dit ...
  • fru AM

    Dagens fråga: Skulle NI tacka ja till en drink under dessa förutsättningar?

  • fru AM

    fru AM skrev 2010-03-12 16:19:44 följande:


    Men jag jämför mig bara med min egen idealfigur som jag hade för ett par (öööh närmare bestämt sex) år sedan. JAg vantrivs verkligen med min fastlagsbulle som sitter draperad runt byxlinningen. Vantrivs som i HATAR. Blir äcklad av. Den är INTE JAG.
    Vil bara vara väldigt tydlig med att jag bara blir äcklad av mina egna bilringar - hur de känns på min kropp. Andras love handles bryr jag mig inte alls om utan tycker ofta att "stora" kvinnor är vackra.
  • fru AM

    Lappis: tjejmiddagen är om två veckor och sista o.s.a om en vecka så jag ska fundera en vända till. Däremot inte blanda in maken för han är fullkomligt konflikträdd och skulle kanske svimma om han visste att jag funderade på att ta en drink med Henne på stan.
    JAg ställer honom inför fullbordat faktum sen istället.


    Lapinette skrev 2010-03-12 16:40:39 följande:
    AM - är det ikväll du ska iväg på middagen?
    När är det Snailys ägg ska in?
  • fru AM

    Snaily: åh vad jag håller tummarna för äggen!

    Ang exfrun så tänkte jag som så att om hon nu av någon anledning nobbar min drinkförfrågan så vet hon i alla fall att JAG vill "sluta fred" och det kan ju underlätta kontakten och lätta upp stämningen på tjejmiddagen.

    Så det var fem befruktade ägg alltså! Med ISCI? Och långtidsodlade? Det här går nog hur bra som helst ska du se! Hejarop från mig och mina fredagsmysande smådårar!

  • fru AM

    Haha - är du i mitt huvud, PB!?


    passionsblomman skrev 2010-03-12 18:50:29 följande:
    AM, jag måste säga att jag tycker det vore en härlig seger för mänskligheten ifall ni tog den där drinken. Fråga henne! Vad kan hända? Hon säger nej...Jame då har du ju hängt ut den vita flaggan iallafall.
  • fru AM

    Lappis: innan jag glömmer det och innan jag släcker ner datorn: din tänkta meny för festen lät ju helt superb!!!

    Nu har jag lagat storkok till Hektor (orientalisk kycklinggryta) hällt upp i burkar och ska frysa in - äntligen sjunka ner i soffan och glo på något. Kanske en liten whisky. Go'kväll ch go'helg-kram på er!

  • fru AM

    Tack för trevlig brunch, trådisar och gulliga trådbebisar!

    Glömde i vanlig ordning att säga hälften jag tänkte ... Bl a:
    Nenne: du ser helt fantastisk ut som gravid (också). Vrålsöt i vanliga fall förstås men ännu vackrare nu!

    Trots allt tror jag brunch är ett bättre koncept omman INTE krö LCHF-diet. Inga våfflor, inga goda mackor, ingen god potatis osv. Men, men det är mitt eget val.

    Hektor somnade ca en meter från restaurangentrén när vi gått (så roligt hade han haft där inne) och vi pep hem och mötte upp Storsonen. Hann sedan under eftermiddagen med ett besök på nya Åhléns på Östermalmstorg som jag längtat så länge efter. Lite besviken tyvärr. Inte lika MYCKET som jag hoppats på ... I-landsproblem



    Nu middag: Köttbit, matig sallad kanske en slurk rödvin

    Kram till alla

    Porchez: du skickar väl ett av modellfotona till Telis och galleriet!?

  • fru AM

    Kan också rekommendera förlossningspallen. Man ser inte snygg ut på den - men det är väl det sista man tänker på just då ...

    Telis: Nya Åhlén i nya huset har öppnat (i fredags). HAr verkligen längtat efter det för jag gillar Åhléns - men jag trodde i min enfald att det var HELA huset som skulle vara varuhus - inte "bara" tre plan som det nu är. "Lite av allt och inte rätt grejer för mig" var mitt första intryck igår - men jag ska botanisera i lugn och ro i veckan som kommer, under någon Hektors sova-i-vagnen-perioder.

    Idag: Babysim - näst sista gången. Idag ska bebisarna dyka och man ska SLÄPPA dem under vatten ... Superläskigt. HAr drömt mardröm om att jag hade en tam liten hamster som jag tappade i vattnet (havet) och dök ner och fick tag i och livräddade ...

  • fru AM

    Som alltid: ättiksvatten (eller vitvinsvinägervatten) mot dålig lukt på kläder.

    Apropå sand se upp så du inte beställer för mycket ... en kompis trodde att hon beställde en (1) kubikmeter, när sandbilen kom så lastade de av betydligt mer än en kubikmeter (visade sig att hon beställt i enheten vikt när hon trodde det var volym hon pratade om). De hade sand så det räckte ...

    start september skrev 2010-03-14 16:34:51 följande:


    Hoppas alla som ville har fått se lite sol i helgen!Har någon ett husmorstips för en av mina tröjor som luktar svett? Det är en tröja i 60% bommull 40 % akryl som är märkt 30 grader, men jag har tvättat den i 40 grader utan att det går bort. Finns något man kan blötlägga i?Är det någon husägare som köpt sand till sandlåda förresten?
Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge