Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Vi fortsätter blanda och ge

    Herreguuuud! Jag har nog sett både Dig Lappis och dig AM i galleriet OCH jag vet hur mycket Lappis tränar och hela killivitten. Tyst med er!!! Och Ore då, som ska slå i oss att rumpan är stor nog för daller...what a crap!

    Nej ni, akta er så ni inte råkar vakna en morgon och har fått mina kilon skickade per mardrömmar. Det är inga puttifrånkorvar vi pratar om, jag är mer som en sådan där ...svävare-som har som en stor ring runt hela farkosten.

    Man får det om man också gillar våfflor men att köra spinningpass-not so much!

    Det var annars en väldigt roig entré du tänkte dig AM!

    Jag tänkte likadant runt bröllop, fast inte helikopterentré utan mer att man gärna vill se lite smalare ut då...

    Fast först vill jag bli rund som en badboll efter påskvärpningen.

    Vi lär kanske gifta oss någon gång framåt 50 eller pensionen tänker jag.

  • passionsblomman

    Fetsen jag funderade över var förresten den där dit ni båda var bjudna AM, och jag tycker verkligen du ska gå. För hör ni till samma krets så är det väl ingen idé att dra ut på det hela i massor av år. Det kanske går att tina upp vid det här laget?

  • passionsblomman

    Jaja, det är ju så det är- som Vickan påpekade för mig förut. Jag har aldrig vägt så här mycket förut. Inte ens full gången i v 40, utan har kunnat klä mig som jag velat och inte brytt mig så mycket om något kilo hit eller dit.
    Därför är det ju HEMSKT att numera leta kläder i 44 istället för 34-36. Fast för 10 år sedan hade det hunnit bli strl 38-vilket jag DÅ tyckte var gräsligt, men nu syns det mig som en dröm.

    Ni verkar ju alla tre kloka nog att hejda förfallet INNAN det blivit 25 kg, som för mig.
    Som en vän till mig sa"man vänjer sig ju något kilo i taget"

  • passionsblomman

    AM, jag har så otroligt svårt att föreställa mig hur et sådant där passions(!)drama skulle bli i min egen värld.
    Om min sambo skulle lämna mig och min son NU och gå och få bebis med någon annan vet jag inte riktigt om det vore säkert för honom att vistas i samma rum som mig och vassa redskap. Och henne...ja du, vlken situation!

    Fast jag har ex bakåt i tiden där det träffats nya och umgänge inte alls varit något omöjligt. Fastdå hade vi redan själva gjort slut.

  • passionsblomman

    MSW, du kanske vill låna min sambos handklovar-för förhindrande av förödelse och frihet att skriva med två händer?

    Snaily: Jamtland Jamt å standut! *skanderar*

    ...fagert är landet som blev vår lott och arvedeeeel så firom des fägring nu med sång och stråkars spel, så tändom åny det hopp som våra fäder närt. För slit och mödor av fröjd och sol ett mått oss beskärt....*sjunger allt jag kan*

  • passionsblomman

    Förra helgen träffade vi min pappa. Han berättade om sin gamla faster, som alltid varit smal som ett rö och som han fick leta XXS till när han hjlpte henne handla när hon flyttat till hemmet. Hon är 96 bast förövrigt.

    ...."men nu förstår du har hon ju gått upp nåt enormt, hon har nästan blivit lite fet. Hon ser nästan ut som du numera."

    ..............................................................

    Min sambo tuggade frenetiskt på sin underläpp medan han av all kraft försökte hålla sig för asgarv, samtidigt som han såg utan tt var alivrädd att jag skulle kasta mig ut över bordet i en knivattack-, eller ännu värre-brista ut i en klimakteriell gråtattack av monumentala mått.

    Själv tittade jag på min far utan ett ord.

    "men jag SA inte att DU var fet"

    Jo, sa jag mycket stilla och med ett bedrägligt lugn. (Ungefär som en krokodil som ligger där och ser död och oberörd ut)
    Det gjorde du.

    ...........

    Jag förklarade sedan värdet av att vid hans ålder kanske ta och lära sig att inga kvinnor- inte heller döttrar eller Ex fruar är särskilt välvilligt inställda eller oberörda av kommentarer gällande vikt och form. ÄVEN om de verkar ha självdistans och/eller självinsikt.
    Inte ens om de själva kritiserar sin vikt ska han göra det.
    Kanske särskilt inte då.
    Och i synnerhet inte samtidigt som de genomgår hormonbehandlingar...

  • passionsblomman

    AM, jag måste säga att jag tycker det vore en härlig seger för mänskligheten ifall ni tog den där drinken. Fråga henne! Vad kan hända? Hon säger nej...
    Jame då har du ju hängt ut den vita flaggan iallafall.

  • passionsblomman

    Koko, DET har du rätt i- jag tror jag var i min värsta ägg-nojja då...ursäkta och välkommen såklart, danicalifornia-oj vad långt, lika långt som mitt nick. Vad blir det av det? DC?

    Iallafall: EA!!!! HEJJA! och shit shit shit vad helt galet otroligt och så alla känslor mellan himmel och jord!
    6 st till frysen! Det måste ju kännas helt suveränt.

    Angående överstimulering: min gyn sa ju att hon bara nämnde det för att det FINNS men att EN under heeeeela hennes karriär råkat ut för det. Jamen tjena. Det verkar ju verkligen jätteovanligt när man hänger i den här tråden...

  • passionsblomman

    Snigel, som vanligt alltså, olika svar beroende på vem man pratar med.

    Åh, jag satt just här och blev alldeles blankögd över alla embryon som just nu finns och som vart och ett SKULLE kunna bli den där lilla bebisen både till en liten snigel och till en MC-spätta... Jag ÖNSKAR så att det blir så!

  • passionsblomman

    Mitt barn och hans polare fick ju våfflor till mellis idag. Polaren sa "va tar DU en också" till mig och jag undrade då om mammor inte ska få våfflor?
    Nä, sa han, killar får smaka tjejer får baka.

    !!! Va!

    Sedan, när han ätit många våfflor nog för att ha råd att kosta på sig lite extra kaxighet, la han till:

    Killar får tårta tjejer får gråta!

    När hans pappa kom och lämnade hans natt-attiraljer sa han i sin tur till sonen: Här har du din tandborste. Jag använde den lite i toan först, men det är väl inte så noga...

    Undrar vart den ungen fått sitt skämtlynne ifrån...

    Jag för min del har lovat unge herr lustig att han och min son skall lejas att storbaka, för att sedan, när alla mina tjejkompisar kommer på kafferep få den äran att servera oss alla hela dagen. De ska ha små förkläden och se mycket artiga ut under hela tiden samkvämet pågår. Och själva får de morötter som de får inmundiga i köket bredvid spisen EFTER att de diskat all disk.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge